Klikkasiko hiukseni Nanoil Keratin Hair Conditionerin kanssa?

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Erityisjulkaisu tänään! Arvostelen Nanoilin keratiinipohjaisen hiustenhoitoaineen. Jos teitä kiinnostaa sen vaikutukset, jatkakaa lukemista!

hiusten hoitoaine keratiinilla Nanoil

Hiukseni ovat…

… todella vaativat ja tarvitsevat hellävaraista huolenpitoa.

Monet teistä voi varmaan sanoa samaa. Hoitoaine on pakollinen tuote omassa arsenaalissa ja ilman sitä hiukseni muuttuisivat variksenpesäksi. Olen etsinyt sopivaa hiuksia silottavaa, harjausta helpottavaa, vahvistavaa ja paikkaavaa tuotetta todella kauan.

Lopuksi löysin Nanoil Keratin Hair Conditionerin, kaksivaiheisen hoitoaineen hiusten korjaamiseen. Ystäväni ylipuhui minut kokeilemaan sitä.

Nanoil Hair Conditioners

Minulla oli entuudestaan joitain Nanoilin tuotteita, joten en voinut olla kokeilematta tätä uusinta tuotetta. Valitsin itse keratiinihoitoaineen mutta kaikille löytyy jotain – vaihtoehtoja ovat silkki-, merilevä- ja arganöljyhoitoaine. Jokaisessa on omat loistavat vaikutukset ja siksi en usko, että kukaan tulee pettymään valitsemaansa Nanoil -hoitoaineeseen.

  • Kevyt, kaksivaiheinen hoitoaine ei vaadi huuhtelua
  • Tuote koostuu luonnollisista ainesosista
  • Hoitoaineet ja muut Nanoil -hiustuotteet täydentävät toisiaan täydellisesti

Kaikkia Nanoil Bi-Phase Hair Conditionereita voi ostaa verkosta.

Nanoil Keratin Hair Conditioner

Keratiiniversio vaurioituneille, hauraille, hennoille hiuksille oli oma valintani. Olen pilannut hiukseni vuosia jatkuneella suoristamisella suojaamatta hiuksiani kuumuudelta, eli nyt oli korkea aika hoitaa hiukset uuteen uskoon. Keratiinia sisältävä hoitoaine vaikutti loistavalta valinnalta.

Nanoil hiusten hoitoaine keratiinilla

Miksi valitsin keratiinihoitoaineen?

Koska tuote sisältää runsaasti proteiineja (eikä vain keratiinia, myös kasviproteiineja), jotka pystyvät korjaamaan hiuksia. Pienet molekyylit ovat todella voimakkaita ja se oli selvää jo ensimmäisellä käyttökerralla (kyllä, se tosiaan toimii niin nopeasti). Tuote vahvistaa mutta jättää myös hiukset ihanan pehmeiksi sen sisältämän pantenolin ja risiiniöljyn ansiosta. Minusta tämä on täydellinen yhdistelmä.

Tärkeää hoitoaineessa on sen keveys ja se, että se ei latista hiuksia. Siinä on runsaasti mahtavia ravintoaineita mutta se ei jätä tahmeaa kerrosta hiuksiin kaksifaasisuutensa ansiosta, ja sitä ei tarvitse edes huuhdella!

Nanoil Conditioner: Vaikutukset

Nanoil Keratin Hair Conditioner on ollut läsnä hiustenhoitorutiinissani nyt 3 viikkoa. Suihkutan sitä aina hiuksiin niiden pesemisen jälkeen, eli n. 3 päivän välein. Tämä riitti näkemään Nanoilin keratiinihoitoaineen vaikutukset. Hiukseni ovat rakastuneet tuotteeseen, koska se:

  • helpottaa harjausta pesun jälkeen
  • vahvistaa hiuksia jokaisella käyttökerralla
  • tekee hiuksista vastustuskykyisemmät
  • ehkäisee kaksihaaraisia ja katkeamista
  • ehkäisee takkuja sekä sähköisyyttä

Tämä on ensimmäinen askel kohti parempikuntoisia hiuksia – suuri askel, sillä shampoon käytön jälkeen suojatut hiukset eivät ole yhtä alttiita vaurioille. Lisäksi hiuksia on helpompi hoitaa vaikkapa hiusnaamiolla.

Nanoil Keratin Hair Conditioner

Summa summarum – rakastan Nanoilin tuomia vaikutuksia.

Hiukseni ovat palautuneet, ne ovat vahvemmat, kestävämmät ja näyttävät paremmilta! Nanoil Keratin Conditioner on syypää silkkisiin ja kiiltäviin hiuksiini.

Kokeilkaa vaikka itse, ette tule pettymään!

tuotteen verkkosivu: nanoil.fi

Arvostelussa Nanoilin Charcoal & White Clay-hiusnaamio. Upeat tulokset!
Kokeilin ja valitsin parhaan seerumin kasvojen punoitukseen ja katkenneille verisuonille