Kokeilin ja valitsin parhaan seerumin kasvojen punoitukseen ja katkenneille verisuonille

Lähetetty: Katse | Kosmetiikkatuotteet

Tämän päivän julkaisussa kerron punoittavan ja herkän ihon sekä katkenneiden verisuonien hoidosta. Näiden ongelmien ylitse pääseminen ja hoitaminen vaatii tietoisia ihonhoitovalintoja. Se saattaa kuulostaa monimutkaiselta mutta uskokaa pois, sääntöjä on vain muutama. Kerron myös parhaista kokeilemistani kasvoseerumeista, joista pidän erityisen paljon.

Miltä couperosaiho näyttää?

Couperosaihon tunnistaa helposti, sillä se eroaa muista ihotyypeistä selvästi. Huomattavin ominaisuus on jatkuva punoitus sekä ns. hämähäkin seitit (pinnalliset verisuonet) iholla – eli näkyvät laajentuneet verisuonet kasvoilla. Iho on erittäin ohut ja ärtyy helposti erilaisista sääolosuhteista, fyysisestä rasituksesta, mausteisesta ruoasta tai tupakasta. En onnistunut parantamaan couperosaihoni kuntoa ennen kuin otin kasvoseerumin osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniani.

Miten couperosaihoa hoidetaan?

Tässä muutama sääntö, joita yritän noudattaa päivittäin. Sopivan seerumin valitsemisella on väliä mutta huonoilla elämäntavoilla sekään ei auta. Tässä säännöt:

  • käytä vain hellävaraisia ihonhoitotuotteita
  • vältä näitä ainesosia kosmetiikkatuotteissa: SLS, etyylialkoholi, asetoni, parabeenit ja hajusteet
  • valitse kasviuutteita sisältäviä tuotteita – näitä ovat esimerkiksi hevoskastanja, ginkgo, levä tai C- ja E-vitamiini
  • käytä SPF50 kosteuttajaa päivittäin
  • älä hiero ihoa meikinpoiston aikana
  • valitse vain punoittavalle ja laajentuneista verisuonista kärsivälle iholle tarkoitettuja tuotteita

Olen kokeillut monia tuotteita ja valinnut parhaan kasvoseerumin herkälle iholle katkenneilla verisuonilla. Se on:

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Tämä on uusi Nanoilin tuote, joka tekee ihmeitä iholleni. Ensin aion kertoa vähän tuotteen sisällöstä, koska se saa tuotteen toimimaan. Ainesosien lista on lyhyt – siinä ei ole parabeeneja tai synteettisiä väriaineita. Etusijalla on neljä kasviuutetta: sypressikäpyuute, lehmusuute, punarnava-uute ja hevoskastanjauute. Näitä tukee ihoa kosteuttava propyleeniglykoli sekä lesitiini. Nanoil Serum vähentää punoitusta välittömästi sekä rauhoittaa ihoa – säännöllisellä käytöllä myös katkenneet verisuonet ja ärsytys väheni. Niitä tuskin huomaa enää. Pidän siitä, että kasvoni eivät ole jatkuvasti punaiset enää. Iho on vahvempi ja ulkoiset tekijät eivät enää vaikuta samalla tavalla. Antioksidanttiset kasvit myös nuorentavat ihoa. Pullossa on kätevä annostelija, joka myös helpottaa seerumin käyttöä. Seerumi on erittäin kevyt ja se ei tunnu raskaalta kasvoilla. Käytän sitä jopa kahdesti päivässä. Tuote vähentää punoitusta aamulla ja paikkaa ihoa tehokkaasti yöllä. Hinta puhuttelee ja yksi pullo riittää erittäin kauan (50 ml).

tuotteen verkkosivu – www.nanoil.fi

Muita tehokkaita seerumeja punoittavalle ja herkälle iholle

Pai Instant Calm Aster Maritime & Avoine Byzantine

Pai Instant Calm Aster Maritime & Avoine Byzantinessa ei ole tyypillistä pipettiannostelijaa, vaan pumppu. Sisältöluettelo on lyhyt ja luonnollinen – päärooleissa ovat asteri ja villikaura. Seerumi rauhoittaa ja kosteuttaa punaista ihoa välittömästi. Säännöllisen käytön myötä huomasin eloisamman ihon ja vähemmän katkenneita verisuonia sekä punoitusta. Tuotteessa on yksi asia, josta en pidä. Nanoil istuu kärkipaikalla syystä. Pai Instant Calm Aster Maritime & Avoine Byzantinessa on kevyt koostumus mutta se imeytyy erittäin hitaasti ja jättää siksi tahmean tunteen kasvoille. Käytän sitä siksi vain ennen nukkumaanmenoa.

Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Origins on myös löytänyt tiensä listalle. Aluksi en pitänyt tuotteesta sen voimakkaan tuoksun takia mutta totuin siihen nopeasti. Seerumissa on paljon luonnollisia ainesosia, esimerkiksi reishi-sieniä, joka pisti silmään heti alkuun. Sienten on tarkoitus vähentää punoitusta, tulehdusta ja hyperpigmentaatiota – ja sen myös huomasin omalla ihollani. Tämän lisäksi seerumi kosteuttaa syvästi, eli se sopii loistavasti kuivalle iholle. Hinta riippuu tuotteen koosta (30, 50 tai 100 ml). Itse ostin keskikokoisen alkuun.

Dior Capture Youth Redness Soother 

En ole ennen käyttänyt Diorin tuotteita. Rehellisesti valitsin tämän pullon kauniin värin, brändin maineen ja kotisivujen lupausten ansiosta. En valitettavasti ole samaa mieltä lupausten kanssa. En voi sanoa, että tuote toimii huonosti, sillä se kyllä kirkastaa pigmenttiläiskiä sekä vähentää pinnallisia verisuonia ja punoitusta. Mutta siinä kaikki. Odotin vähän enemmän näin kalliilta tuotteelta. Seerumia on helppo käyttää ja pullo on riittänyt kauan käytössä mutta en aio ostaa tuotetta uudestaan. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan tuotetta, ellei hinta ole este.

La Roche Posay Rosaliac AR Intense 

Tässä halvin tuote tämän päivän listassa. La Roche-Posayn seerumi on hyvän hintainen ja kokoinen. Saatavuuskin on hyvä. Koostumus on hieman erilainen kuin muissa kokeilemissani seerumeissa. Tuote on geelimäinen ja sitä annostellaan pumpulla. Pullosta ei näe, kuinka paljon tuotetta on jäljellä. Pidän siitä, että tuotteessa ei ole voimakasta tuoksua, koska se sopii paremmin herkälle iholle. Vaikutuksia saa odottaa aika kauan ja ne eivät ole mitenkään erityiset. Ihosta tulee vastustuskykyisempi ulkoisia tekijöitä ja ärsytyksiä vastaan. La Roche Posay Rosaliac AR Intense ei valitettavasti vähentänyt katkenneiden verisuonien näkyvyyttä tai punoitusta mutta ehkä ajan myötä…

Olen kokeillut monia kasvoseerumeja ja tehokkaita tuotteita on muutamia, mutta vain Nanoil toimii loistavasti.

Kertokaa mistä tuotteista te pidätte ja miten te hoidatte herkkää ihoa. <3

Klikkasiko hiukseni Nanoil Keratin Hair Conditionerin kanssa?
Cedaröljyn voima – siberialaisen luonnon salaisuus