Kuinka päästä eroon karheasta ihosta? Upeat, tuoksuvat DIY-kuorinnat

Lähetetty: Tee Se Itse

Moi tyypit!

Tämän päivän aihe on melkoisen… intensiivinen.

Täydellinen kesän jälkeen (mutta ei vain silloin).

Kyse on siitä, kuinka saada iho näyttämään kauniilta, joten ohjeet sileän vartalon saamiseksi ja auringon kuivaaman (ei-toivotun!) orvaskeden poistamiseksi. Onko meidän todellakin käytettävä omaisuuksia ylellisiin vartalokuorintoihin? Onneksi kuolleet ja epämiellyttävät ihosolut voi poistaa myös turvallisesti kotona. Luota minuun, kotitekoinen vartalokuorinta toimii ja tuoksuu todella hyvältä. Lisäksi voit käyttää erilaisia vartalokuorintoja jokaisella kerralla täysin sen mukaan, mitä sinun silloin tekee mieli käyttää. Nyt esittelen sinulle kaksi vartalokuorintaa, jotka ovat mielestäni vertaansa vailla.

KOTITEKOINEN VIHREÄ TEE -VARTALOKUORINTA

Yksi suosikeistani, jota en voi vastustaa – se tuoksuu upealta ja sen levittäminen liittyy aina rentoutumiseen ja rauhoittumiseen. Toivottavasti sinäkin pidät siitä. Vihreällä teellä on voimakas antioksidanttinen vaikutus, se pyyhkii pois vapaita radikaaleja, tasoittaa sekä palauttaa ihon joustavuuden ja nuoren ilmeen.

Valmisteluun:

 • sokeri (paras jos se on ruskeaa tai ruokosokeria – ne tehostavat vartalokuorinnan tuoksua)
 • suosikkiöljyäsi
 • vihreä kosmeettinen väriaine (paras, jos se on luonnollinen tai elintarvikeväri)
 • irtolehtinen vihreä tee
 • vihreän teen eteerinen öljy (sen tuoksu <3!)
 • kiva pieni purkki
 • lusikka sekoittamista varten

Kuinka tehdä kotitekoinen vihreä tee -vartalokuorinta?

 1. Laita 4 ruokalusikallista sokeria kulhoon.
 2. Lisää 1 ruokalusikallinen irtolehtistä vihreää teetä, joka sinun on jauhettava ensin huhmareessa, jotta siitä tulee ”jauhemainen”.
 3. Yhdistä nestemäiset ainekset erilliseen kulhoon. Kaada aineet seuraavassa järjestyksessä: 2 ruokalusikallista öljyä, 10 tippaa vihreän teen eteeristä öljyä, 2 tippaa vihreää väriainetta.
 4. Kaada nestemäiset aineet kuivien joukkoon ja jatka sekoittamista, jotta ne sekoittuvat todella hyvin ja sokeri saa kauniin vihreän värin.
 5. Laita vartalokuorinta purkkiin. Voit käyttää sitä useita päiviä, jopa viikkoja, jos se on suljettu tiiviisti ja erillään kosteudesta.

KOTITEKOINEN KOOKOS- JA SUKLAASOKERIVARTALOKUORINTA

Tämä on miellyttävän tuoksuinen ja mielialaa kohottava vartalokuorinta kaikille ihmisille, jotka pitävät suklaan ja kookoksen aromista. Tämän tee-se-itse-tuotteen tuoksu saa minut heti hyvälle tuulelle. Toinen tämän kookos- ja suklaakuorintavoiteen etu on, että se on erittäin helppo valmistaa. Voit tehdä sen heti 🙂 Olen varma, että kaikki tähän tuotteeseen tarvittavat ainekset löytyvät jostain kaapeistasi. Kaakao on voimakas antioksidantti, se tehostaa verenkiertoa ja toimii ihon detox-aineena, mikä on erittäin tärkeää erityisesti selluliitista kärsivälle iholle. Tämä vartalokuorinta auttaa pääsemään eroon appelsiini-ihosta – rikasta sitä vain muutamalla tipalla greippiöljyä.

Valmisteluun:

 • kookosöljyä
 • sheavoita tai (jopa mieluummin!) kahvivoita tai oliiviöljyä
 • kaakaota
 • sokeria (ruskea tai valkoinen)
 • kiva purkki/pullo

Kuinka tehdä kotitekoinen kookos- ja suklaakuorinta?

 1. Laita 2 ruokalusikallista sokeria kulhoon.
 2. Lisää yksi lusikallinen kookosöljyä. Täytyy huomauttaa, että kookosöljy on jääkaapista otettuna erittäin hmm… paksua ja kovaa, joten pidä sitä hetki huoneenlämmössä.
 3. Lisää lusikallinen kaakaovoita, kahvivoita, sheaa tai mitä tahansa muuta pehmeää voita. Tämän ansiosta kookosöljy ei kovetu liian kovaksi kuorinnassa. Periaatteessa voit lisätä myös teelusikallisen nestemäistä öljyä (esim. risiini-, jojoba-, manteli-, arganöljy… valitse vain suosikkisi).
 4. Lisää lusikallinen kaakaota. Jotkut ihmiset haluavat lisätä palan raastettua tummaa suklaata tai kanelia, käytä vain mitä haluat.
 5. Sekoita ainekset tasaiseksi, kauniin tuoksuiseksi sokerimassaksi. Vartalokuorintasi on valmis!

Pidätkö kotitekoisista vartalokuorinnoista? Tiedätkö reseptejä upeille vartalokuorinnoille, joita voi säilyttää muutaman päivän jääkaapissa? Tämän tyyppinen kosmetiikka on loistava lahjaidea lähimmäisille. Paljon onnea kotituotoksiisi! <3

Tee-se-itse luonnollinen kosmetiikka: kahvihierontapala. Käytännöllinen lahjaidea?
Kuinka hoitaa herkästi rasvoittuvia hiuksia öljyhoidolla?