Miten ehkäistä hiusten lässähtämistä? Minä sain avun Nanoil Hair Volume Enhancerista

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

nanoil hair volume enhancer

Hei, tytöt! Tänään haluaisin puhua taas hiuksista, tai tarkemmin ottaen asioista, joista en pidä niissä. Toivon, että tukkani näyttäisi aina siltä kuin olisin juuri lähtenyt kampaajan penkistä; tuuheat, sileät ja kiiltävät. En erityisesti pidä hiusten muotoilusta, mutta löysin vihdoin tehokkaan ratkaisun volyymin puutteesta kärsiville hiuksille, ja jaan sen tietysti kanssanne. Kyseessä on tuuheuttava suihke nimeltä Nanoil Hair Volume Enhancer.

Tiedätte varmasti jo, mistä pidän ja mistä en pidä, enkä ole monimutkaisten hoito- ja muotoilurutiinien ystävä. Rakastan kuitenkin hiuksiani ja haluan aina valita niiden kannalta parhaimman vaihtoehdon. Huomasin, että latvani alkoivat haurastua ja muuttua kuiviksi ja sähköisiksi. Tiedän, että se johtuu hatuista ja kuivasta sisäilmasta. Niinpä päätin hankkiutua eroon ongelmasta lopullisesti. Jälleen kerran turvauduin Nanoilin tuotteisiin (taianomaiset hiusöljyt!), koska kyseisen tuotemerkin tuotteissa on yksinkertaisia ja hyvin harkuttuja ratkaisuita, eli juuri sitä, mitä minäkin toivon hiustenhoitotuotteilta saavani. Valitsin tuuheuttavan suihkeen, Nanoil Hair Volume Enhancer, positiivisten käyttäjäkokemusten ja edullisen hinnan houkuttelemana. 🙂 Ostin sen suoraan netistä www.nanoil.fi kautta.

Mitkä olivat Nanoil Hair Volume Enhancerin ensimmäiset vaikutukset, jotka huomasin?

Haluan heti ensimmäiseksi mainita tuotteen tuoksun ja koostumuksen. Tässä suihkeessa on hienovarainen, ei millään tavoin tungetteleva tuoksu – se on oikeasti ihana. Tyylikkäässä, isokokoisessa pullossa, jossa on suihkeapplikaattori ja joka tekee levittämisestä niin paljon helpompaa, on maitomaista nestettä. Se ei ole tahmeaa tai rasvaista, joten se ei myöskään saa hiuksia tuntumaan siltä. Nanoil Hair Volume Enhancer kohottaa juuria välittömästi! Tunnet kirjaimellisesti, kuinka se pumppaa tuuheutta hiuksiisi. Lisäksi suihke tekee hiuksista helpommin selvitettävät, sileämmät ja pehmeämmät. Se on ihka aitoa taikaa. 🙂

hair volume enhancer nanoil

Mitä hyötyjä Nanoil Hair Volume Enhancerilla on?

Ensinnäkin tämä muotoilusuihke on erittäin helppokäyttöinen. Minun ei tarvitse koskaan miettiä missä järjestyksessä levitän tuotetta hiuksiini tai kuinka paljon käytän sitä. Suihkutan sitä vain hiuksiini shampoopesun jälkeen tai ennen muotoilua, ja se tekee tehtävänsä nostamalla hiuksia juurista saakka. Se on ainoa muotoilusuihke, jota käytän joka päivä. Nanoil ei anna hiuksille jäykkää tunnetta, vaan tarjoaa koko päivän kestävää joustavaa pitoa.

Totta kai sillä on myös muitakin etuja. Nanoilin asiantuntijat ovat ottaneet tehtävänsä vakavasti ja ovat antaneet tälle tuuheutta lisäävälle suihkeelle muitakin lisäominaisuuksia, jos niin voi sanoa. Minulla ei ole enää mitään muotoiluun liittyviä ongelmia. Käytettyäni Nanoil Hair Volume Enhanceria hiukseni ovat helpommin hallittavissa eivätkä ne kapinoi toiveitani vastaan. Suorat hiukset? Ole hyvä! Kauniisti aaltoilevat laineet? Onnistuu!

Tämä suihke on täynnä aktiivisia aineita, jotka suojaavat ja ravitsevat hiuksia. Yksi niistä on keratiini – tästä tehokkaasta proteiinista on jo puhuttu paljon, joten kerron siitä vain lyhyesti, eli toisin sanottuna mitä se tekee. Keratiini korjaa hiuksia, tekee niistä paksummat ja saa ne näyttämään paremmilta. Vehnäproteiinien ansiosta hiukset ovat helpommin hallittavissa, kosteutetut ja eivät sähköisty niin helposti, kun taas pantenoli antaa sileyttä ja kiiltoa. Se tekee hiuksistani myös aiempaa helpommin käsiteltävät.

Yhteenvetona voin jälleen kerran todeta, ettei Nanoil tuottanut taaskaan pettymystä! Tuuheuttava suihke, Hair Volume Enhancer, on juuri se, mitä olin etsinyt saadakseni lisää tuuheutta juuriin ja elinvoimaisen näköiset, sileät ja kiiltävät latvat.
Kuinka sinä lisäät tuuheutta hiuksiisi? Älä epäröi paljastaa omia vinkkejäsi myös meille muille. Seuraavaan kertaan!

suihke tuuheampien hiusten puolesta nanoil

Paras tapa saada virheetön iho? Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2%
TOP 7 lämpösuojasuihketta – pähkinänkuoressa