Nanoil Heat Protectant Spray: Ehdottomasti paras lämpösuoja!

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

paras lämmöltä suojaava tuote nanoil

Suojaatko hiuksiasi lämpövaurioilta? On aivan kauheaa, mitä fööni, suoristusrauta tai kihartimet voivat tehdä hiuksillemme! Vaikka huonot seuraukset eivät näy ensi silmäyksellä, eivätkä ne myöskään näy yhdessä yössä, lämpömuotoilutyökalut pahentavat hiusten kuntoa päivä päivältä. Onneksi voimme estää lämpömuotoilun kielteisiä vaikutuksia tehokkaasti. Eikä se ole edes vaikeaa! Periaatteessa sinun tarvitsee vain tarttua lämpösuojasuihkeeseen ennen kuin tartut fööniin. Ja yksi kaikkien aikojen suosikeistani on Nanoilin suihke, jonka aion nyt arvostella.

Nanoil Heat Protectant Spray: Mikä se on? Miten se toimii?

Tämä suihke on luotu hoitamaan yhtä tärkeää tehtävää: estämään lämpövaurioita hiuksissa. Ja vaikka on olemassa monia lämpösuoja-aineita, joista valita, Nanoilin suihke on hieman erilainen. Mikä tekee siitä erilaisen? Lukekaa alta:

  1. Siinä on kevyt ja öljytön koostumus, mikä on hienoa, koska se ei lannista hiuksia. Se ei myöskään luo säikeisiin öljyistä pinnoitetta. (sivuhuomautus: useimmat lämpösuoja-aineet todella jättävät hiuksiin öljyisen pinnoitteen).
  2. Nanoil Heat Protectant Spray suojaa hiukset lämpövaurioilta. Pidän siitä, että voin asettaa suoristusraudan ”korkealle” asetukselle, eli 440°F/220°C, ja silti olla varma, etten tee mitään pahaa ihanille kutreilleni.
  3. Yhtenä harvoista tuotteista, Nanoilin suihke sisältää silkkiproteiineja. Ne korjaavat vaurioita ja lukitsevat vettä hiusten sisälle, mikä lisää kosteutta. Lisäksi ne tekevät hiuksistasi sileät ja kiiltävät.
  4. Tämän suihkeen avulla hiusten muotoilu on lastenleikkiä! Koska se jättää hiukset pehmeiksi ja joustaviksi, se lisää niiden hallittavuutta.
  5. Pidän yksinkertaisesti sen käytöstä, koska se ei jätä jälkiä tukkaani. Vaikka se luo hiuksiin pienen suojakilven, et tunne sitä. Lisäksi olen huomannut, että siitä lähtien, kun olen käyttänyt Nanoil Heat Protectant Spray -suihketta, hiukseni eivät ole enää yhtä kiharat tai staattiset. Tämä tekee Nanoilin suihkeesta täydellisen hiustenhoitotuotteen niin kuumille kesäpäiville kuin kylmille talvipäivillekin.

paras lämmöltä suojaava tuote nanoil

Ympärivuotinen lämpösuoja hiuksille

Sanoin juuri, että Nanoil Heat Protectant Spray sopii erinomaisesti kesäksi ja syksyksi (jolloin ilmankosteus haittaa hiustemme kuntoa) sekä talveksi (jolloin pipot ja huivit aiheuttavat sähköisyyttä). Laitan sitä joskus päivän aikana, kun tuntuu, että hiukseni kaipaisivat lisäsuojaa. Yleensä noudatan kuitenkin ohjeita ja käytän suihketta juuri ennen lämpömuotoilua.

Useimmiten teen tämän suihkun jälkeen, juuri ennen kuin tartun fööniin. Mielestäni suihketta ei tarvitse käyttää paljon, sillä kolme tai neljä suihkaisua riittää täysin luomaan hiusten tarvitseman suojan. Laitan sitten hiukseni suoristusraudalla tai kihartimella, ja se on siinä.

Mielestäni minun pitäisi myös lisätä, että Nanoil Heat Protectant Spray -suihkeen ansiosta hiuksiani on helpompi muotoilla ja ne pitävät kiharan paljon pidempään. Ja luotu vaikutus näyttää luonnolliselta – ei liimautumista, ei jäykkyyttä, ei valkoisia jäämiä.

Jos haluat kokeilla tätä lämpösuojasuihketta, kokeile tilata se Nanoilin virallisesta myymälästä, joka löytyy osoitteesta nanoil.fi. Äläkä unohda kertoa, jos käytät tätä lämpösuojaa – jätä kommentti <3

nanoil heat protectant spray

Upeat hiukset niiden kunnosta riippumatta? Onnistu Nanoil Hair Styling Spraylla!
Paras tapa saada virheetön iho? Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2%