Nanoil Keratin Micellar Shampoo – Lue rehellinen arvosteluni!

Lähetetty: Katse | Kosmetiikkatuotteet
Keratin Micellar Shampoo Nanoil

Arvostelu Nanoil Micellar Shampoosta on täällä! Tämä siisti brändi – viime kuukausien uusin löytö – tarjoaa kasvo-, vartalo- ja hiustuotteita. Pidän heidän ammattimaisista kauneusratkaisuista ja mahdollisuudesta saada uskomattomia tuloksia kotona, ilman kalliita kauneushoitolakäsittelyjä. Tänään arvostelen Nanoilin keratiinimisellishampoon. Tuntuu siltä, että olen tutustunut siihen todella hyvin, sillä olen käyttänyt sitä jo kuukauden.

Miksi hyvä shampoo on niin tärkeä?

Shampoo on luonnollisesti perustuote arjen hiusrutiinissa. Ilman shampoota ihanat hiukset eivät ole mahdollisuus. Shampoon päätehtävä on puhdistaa ja raikastaa hiuksia mutta hyvä shampoo tekee muutakin kuin poistaa rasvaa ja likaa.

Asumme saastuneessa maailmassa. Myrkyt, pakokaasut ja kaupungin savusumu vaikuttavat hiuksiimme. Tiesittekö, että hiukset koostuvat pienistä suojasuomuista ja jos ne avautuvat, saasteet pääsevät sisälle hiuksiin ja heikentävät niitä. Hiuksiin vaikuttaa myös äärilämpötilat ja kosmetiikkajäämät. Emme yleensä edes ajattele kaikkia hiuksia vaurioittavia tekijöitä.

Mitä ovat shampoon misellit?

Tämä ainesosa on luotu pesemään hiukset paremmin ja turvallisemmin kuin synteettiset ja voimakkaat kemikaalit. Misellishampoo on tehokkaampi puhdistaja mutta samalla se ravitsee ja rauhoittaa päänahkaa ärsyttämättä sitä. Misellit ovat yksinkertaisesti täydellinen ratkaisu puhtaisiin ja terveisiin hiuksiin sekä päänahkaan.

Keratin Micellar Shampoo Nanoil

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: mitä se sisältää?

Vaihtoehtoja riittää, koska Nanoil on lanseerannut muutaman erilaisen misellishampoon. Pidän itse keratiinituotteista ja siksi keratiinimisellishampoo oli selkeä valinta. Hiukset koostuvat keratiinista ja keratiinin vähentyessä hiukset heikentyvät. Tämä on todella hyvä syy ostaa keratiinia sisältäviä tuotteita. Shampoo sisältää myös kevyitä misellejä, jotka pesevät ja hoitavat sekä hiuksia että päänahkaa. Tuotteessa on myös vahvistavaa, suojaavaa ja kosteustasapainoa ylläpitävää risiiniöljyä.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo – ensimmäinen käyttökerta

Shampoo ei tuntunut paksulta kädessä, mikä oli mukava yllätys. Nanoil Shampoo on geelimäinen, tuoksuu hyvältä ja väri on kellertävä. Se levittyy helposti hiuksiin. Kermaiset shampoot rasvoittavat hiuksia nopeasti ja sen olen itse kokenut useita kertoja. Hiukseni latistuvat nopeasti ja siksi vältän raskaita pesu- ja hoitoaineita. Suurin osa keratiinishampoista on paksuja, eli tuotteen koostumus oli miellyttävä yllätys.

Nanoil loi hiuksia ravitsevan ja hoitavan keratiinishampoon, joka tekee hiuksista puhtaat ja raikkaat. Shampoo vaahtoutuu täydellisesti, on hellävarainen, puhdistaa tehokkaasti, ehkäisee takkuja ja huuhtoutuu helposti pois. Hiuksiin jää koko päivän kestävä ihana tuoksu.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: vaikutukset viikon jälkeen

Mitä jos keskitytään shampoon vaikutuksiin? Kaikkien mielestä shampoon tehtävä on puhdistaa ja siinä se. Shampoo voi ilmeisesti tehdä myös paljon muuta. Hiustenhoito alkaa shampoosta. Hyvä shampoo puhdistaa sekä ravitsee hiuksia ja päänahkaa.

Onneksi tämä on mahdollista Nanoil Shampoon avulla. Tuote on hellävarainen hiuksille ja armoton saasteille, pölylle, lialle ja ylimääräiselle kertyneelle rasvalle. Seitsemän päivän jälkeen hiukseni olivat vahvemmat, paremman näköiset, helpommat harjata ja pysyivät puhtaina pidempään, koska hiukset saivat keratiinimolekyylejä jo pesun yhteydessä!

Keratin Micellar Shampoo Nanoil

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: vaikutukset kuukauden jälkeen

Neljä viikkoa keratiinimisellishampoon kanssa muutti hiukseni parempaan suuntaan. Nyt ne ovat vahvemmat, kiiltävämmät ja pehmeämmät ja ne eivät enää irtoa kourallisina. Mielestäni ne ovat myös tuuheammat. Hiusten latistamisen sijaan shampoo hoitaa hellävaraisesti! Pesee hyvin ja helppo käyttää. Hiukseni eivät myöskään ole pörröiset tai kurittomat. Shampoo ei myöskään tee hiuksista elottomia niin kuin moni muu käyttämäni shampoo.

Pidän siitä, että Nanoil Shampoo sekä pesee hiukset hyvin ja hoitaa niitä kaikin tavoin: suojaa, ravitsee, täydentää keratiinivarastot ja vahvistaa.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo: arvostelut

Kannattaako tuotetta ostaa? Shampoo saa arvosanaksi 10. Ja mitä sillä saa? Täydellistä puhdistusta ja hoitavat vaikutukset sekä kiiltävät hiukset ilman takkuja, sähköisyyttä tai pörröisyyttä. Shampoo ei rasita hiuksia, vaan pitää ne raikkaana ja vahvistaa niitä. Hiukset eivät irtoa yhtä paljon kuin ennen ja latvat ovat terveet. Rakastan shampoon tarjoamaa sileyttä ja vastustuskykyä. Hiukseni näyttivät huomattavasti paremmilta kuukauden jälkeen. Kärsin ennen kuivista latvoista ja rasvaisista juurista mutta ongelmat ovat nyt tiessään. Nanoil antaa puhtaat, kiiltävät ja täydellisen kosteutetut hiukset – ei enää rasvaisuutta. Voisi sanoa, että pidän Nanoil Keratin Micellar Shampoota parhaana shampoona kaikille hiuksille!

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

Tee-se-itse parfyymit. Paras reseptini
Tee-se-itse-vartalovoi sitrushedelmällä. Ihonhoitoa kotikeinoin