Päivittäinen meikkini. Miten teen sen ja mitä tuotteita käytän?

Lähetetty: Meikki | Tee Se Itse

Päivittäisessä meikissä suosin luonnollista ja hentoa meikkiä. Toisin kuin erikoistapahtumissa, jokapäiväinen meikkini on hyvin minimalistinen. Käytän usein samoja tuotteita päivästä toiseen ja samalla tavalla, koska silloin pystyn säästämään aikaa. Suoritan jokaisen askeleen meikkirutiinissa, koska lopputulos on loistava joka kerta.

Miltä päivittäinen meikkini näyttää askel askeleelta?

Tarvittu aika: 15 minuuttia

KASVOMEIKKI

Tasaisen ihon säilyttämiseksi käytän tuotetta BB Skin79 Hot Pink Super+. Sen koostumus sopii täydellisesti iholleni ja tarjoaa ihanteellisen tasaisen ihonvärin keskinkertaisella peittävyydellä. Asetan tätä voidetta pilkkuina pitkin kasvoja ja levitän sitten Beauty Blenderillä hellävaraisella taputtelevalla liikkeellä. Raskaan meikkivoiteen säästän illanviettoon.

Jos löydän epätäydellisyyksiä, käytän luotettavaa Kryolan Concealer Circle -peitevoidetta. Se on aika kallis tuote mutta sen vaikutukset ovat uskomattomat. Se peittää jopa pahimman punoituksen, aknen, tummat silmänaluset yms. Kärsin näistä vain harvoin, joten käytän tuotetta vain joskus.

CONTOURING

Päivittäisessä meikissä en kiinnitä niin paljon huomiota kasvojen contouringiin, koska kasvojeni muoto on aika kiva. Jos päätän varjostaa kasvoni päivittäisessä meikissä, käytän 2in1 -tuotteita, eli. NYX Wonder Stick. Toisella puolella on aurinkopuuteri, toisella highlighter. Molempia tuotteita tulisi asettaa neljään paikkaan (highlighteria ja aurinkopuuteria vasemmalle puolelle, sitten oikealle), ja sitten levittää sienellä. Tällä tavalla saan vaikuttavat poskipäät ja kapeat kasvot aika nopeasti.

SILMÄMEIKKI

Päivittäisessä meikissä rakastan kaikkia ruskean sävyjä. Hennon silmämeikin luomiseen käytän aina Makeup Revolution Redemption Essential Shimmers -palettia, joka sisältää kaikki suosikki nudet, ruskeat, beiget ja kuparin mattana, helmenä sekä brocade -versiona. Silmämeikin pohjustajana käytän tietenkin BB -voidetta, jota levitän myös luomille meikatessa. Luomiväriin käytän Hakuro H80 -sivellintä. Jos aikaa on vähän, käytän vain tummanruskeaa väriä ja laitan sitä luomen ulkokulmaan ja levitän sitä luomen ylärajaa pitkin. Jos haluan korostaa silmiäni, levitän vaalean beigeä väriä silmän sisäkulmaan tai brocade -luomiväriä luomen keskiosaan. Yleensä en käytä rajauskynää päivittäisessä meikissä mutta en voi antaa ripsien olla. Käytän L’Oreal Volume Million Lashes So Couture -ripsiväriä, joka erottelee ripset täydellisesti, tekee niistä tuuheammat ja pidemmät. Se on syvän musta, kuten kuuluukin olla.

HUULET

Päivittäisessä meikissä en käytä huulipunaa tai huulikiiltoa. Jos tuntuu siltä, käytän Golden Rose Velvet Matte Lipstick sävyä numero 03 tai 37, eli hennompia sävyjä, jotka eivät vaadi huulten rajausta. Jos en halua käyttää huulimeikkiä, otan mukaani EOS Lip Balm Summer Fruit -huulirasvan — se on ollut suosikkini viimeaikoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Silmänympäryshoidon rutiini, Tuotteet & Käsittelyt
Vartalovoidepala: Tee-se-itse resepti