Tee-se-itse-vartalovoi sitrushedelmällä. Ihonhoitoa kotikeinoin

Lähetetty: Tee Se Itse

Hei!

Käsintehdyt kosmetiikkatuotteet ovat kaikista miellyttävimpiä. Miksi? Koska ne sisältävät valitsemiasi luonnollisia ainesosia, ovat turvallisia sekä tehokkaita ja parasta on, että vain sinä voit tehdä niitä. Joten opettele valmistamaan kosmeettinen vartalovoi, johon lisätään sitrushedelmää.

Sitrusvartalovoi -ainesosat

Kosmeettisen sitrushedelmävartalovoin valmistamiseksi tarvitset luonnollisia ainesosia, joita voit joko ostaa yrttikaupoista tai tilata verkkokaupoista puolivalmiiden tuotteiden kanssa.

Ainesosat:

  • 30 grammaa kaakaovoita – se kosteuttaa ihoa, suojaa UV-säteiltä sekä muilta ulkopuolelta tulevilta haitallisilta tekijöiltä, ​​yhtenäistää ihon sävyä ja sisältää vettä;
  • 50 grammaa sheavoita – se uudistaa ja kosteuttaa ihoa sekä hidastaa ihon ikääntymistä;
  • 50 ml makadamiaöljyä – se pehmentää, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa, sillä on myös selluliittia ehkäiseviä ominaisuuksia;
  • muutama tippa eteeristä öljyä valitusta sitrushedelmästä;
  • A- ja E-vitamiinia

Et voi valmistaa kosmetiikkatuotteita ilman välineitä ja laitteita. Tarvitset: pienen tehosekoittimen, kaksi erikokoista kulhoa, puhtaan purkin tuotetta varten ja muutaman jääpalan.

Tee-se-itse-vartalovoi – ohjeet

Kaakaovoi ja sheavoi tulee sulattaa vesihauteessa ja sen jälkeen lisätä sekaan loput ainekset. Lisää kylmää vettä isompaan kulhoon ja kaada sekaan jääpalat. Kaada päällä olevaan pienempään kulhoon sulaneet ainesosat. Vatkaa ne vatkaimella tasaiseksi vaahdoksi. Se ei ole helppoa, mutta kylmä vesi nopeuttaa koko prosessia. Laita valmis kosmetiikkatuote puhtaaseen astiaan, laita jääkaappiin ja säilytä kuukauden ajan.

Kuinka käyttää käsintehtyä vartalovoita?

Käytä kosmeettista voidetta täsmälleen samalla tavalla, kuin muita kosteuttavia tuotteita. Käytä sitä kylvyn tai suihkun jälkeen ja aina, kun sinusta tuntuu, että ihosi on kuiva tai ärtynyt. Levitä pieni määrä voita vartalolle ja odota, kunnes se on täysin imeytynyt. Kosmeettisen aineen ansiosta ihostasi tulee perusteellisesti kosteutettu ja tasoittunut ja myös sen sävystä tulee terve ja kaunis.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo – Lue rehellinen arvosteluni!
Kuinka tehdä oma saippua? Minun reseptini tee-se-itse-saippualle