Todistetusti toimivat keratiinihiusnaamiot vaurioituneiden hiusten pelastukseksi

Lähetetty: Katse | Kosmetiikkatuotteet

Joskus olette pyytäneet minua suosittelemaan tuotteita vaurioituneille hiuksille. Kuten osa teistä jo tietää, en ole koulutettu kampaaja mutta olen oppinut ja kokenut paljon tällä alalla. Olen varmaan käynyt kaikki tuntemukset läpi – hiusteni vihaamisesta hiusteni rakastamiseen.

Tämän takia päätin tarttua tuumasta toimeen ja kirjoittaa arvostelut todistetusti tehokkaista tuotteista, jotka auttoivat minua korjaamaan vaurioituneet hiukseni. Ei taida tulla yllätyksenä, että suurin osa näistä tuotteista on keratiinihiusnaamioita. Keratiini on itse asiassa hiusten oma rakennuskivi ja siksi suosittelen tätä proteiinia hiusten elvyttämiseen, vahvistamiseen ja korjaamiseen.

Pidemmittä puheitta, alta löytyy oma listaukseni parhaista naamioista vaurioituneille hiuksille – neljä arvostelua omia hiuksiani auttaneista tuotteista. Suosittelen näitä tuotteita, koska ne auttavat myös hoitamaan hauraita ja ohenevia hiuksia.

Kertokaa mielipiteenne alla!

Suosittelemani hiusnaamiot vaurioituneille hiuksille

NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Lue lisää: www.nanoil.fi

Tämä on epäilemättä suurin löytöni! Rakastuin tähän ensikäytöstä <3 Tuoksi, silkkinen koostumus ja vaikutukset saivat minut hullaantumaan. Se, että olen ostanut jo toisen purkin Nanoilin keratiininaamiota on varmasti todiste siitä, että pidän tätä todella hyvänä tuotteena.

Kyseessä ei ole mikä tahansa keratiininaamio, koska se sisältää hydrolysoitua keratiinia. Nyt kysytte – mitä merkitystä sillä on? Kun keratiinimolekyylit hydrolysoidaan, ne pienenevät ja imeytyvät paremmin hiuksiin korjaamaan ongelmia sisältäpäin. Tämän takia muutoksen huomaa jo ensimmäisellä käyttökerralla. Nanoil Keratin Hair Mask tekee hiuksista sileämmät kuin mikään muu naamio, jättää hiukset kiiltäviksi ja helposti harjattaviksi. Lyhyesti sanottuna – hiuksista katoaa takut, pörröisyys ja sähköisyys. Mahtavaa!

Minusta tärkeintä on se, että Nanoil Keratin Hair Mask korjaa vaurioituneita hiuksia upeasti. Mikään muu tuote ei ole saanut hiuksien terveyttä palautumaan yhtä nopeasti. En muista nyt tarkalleen mutta huomasin ja näin eron jo 2–3 käytön jälkeen – hiukset näyttivät vahvoilta, paksuilta ja kestäviltä.

Kaiken tämän lisäksi Nanoil Keratin Hair Mask on kevyt. Se ei ole koskaan latistanut hiuksiani, saanut niitä lässähtämään tai rasvoittumaan. Anna naamion vaikuttaa hiuksissa 15 minuuttia, huuhtele ja siinä se.

PHYTOKERATINE EXTREME MASK

Kun kerran puhutaan keratiininaamiosta, olen myös kerran käyttänyt Phyto Paris -merkkistä tuotetta. Voin olla väärässä, mutta mielestäni kyse ei ole erityisen tunnetusta merkistä? Ehkä hinta on syy siihen. Naamio on yksi kalleimmista omistamistani kauneustuotteista. Hinnasta huolimatta, Phytokeratine Extreme Mask on kokeilemisen arvoinen.

Pidän Phytokeratine Extreme Maskin ekologisesta pakkauksesta. Sisältä löytyy kermainen, aminohappoja täynnä oleva hiusnaamio, joka hoitaa hiusrakenteen halkeamia ja koloja. Jotta hiukset saisivat myös kosteutusta, Phyto Paris lisäsi tuotteeseen kaksi kosteuttajaa: kosmetiikkavoita sapote-hedelmästä ja baobab-öljyä.

Onko tämä siis hyvä naamio vaurioituneille hiuksille? Kyllä, mutta ei välttämättä äärimmäisen vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille. Mikäli hiukset ovat kuivat, hauraat ja näyttävät hieman ’lannistuneilta’, tämän naamion valitseminen pitäisi olla hyvä idea.

Miten tätä keratiininaamiota käytetään? Yksinkertaista. Hiukset pestään, kuivataan pyyhkeellä, naamiota levitetään hiuksiin, annetaan vaikuttaa 2–3 minuuttia ja huuhdellaan. Ei erityisen hankalaa.

DAVINES NOURISHING HAIR BUILDING PAK

Tätä keratiininaamiota suosittelen myös lämpimästi vaurioituneille hiuksille – Davinesin tuote NatureTech -sarjasta. Käytin tätä ennen säännöllisesti ja olin erittäin tyytyväinen mutta kova hinta tuli vastaan. Hiusnaamioiden kaltaiset tuotteet ovat suunniteltu säännölliseen käyttöön, eli kalliin tuotteen ostaminen muutaman kuukauden välein ei ole sen arvoista, ainakaan minun mielestäni.

Tämä ei kuitenkaan muuta sitä, että Nourishing Hair Building Pak on loistava keratiininaamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Tuotteessa on kahta keratiinityyppiä (tavallista ja hydrolysoitua) ja omega-9 happoa, jota tarvitaan oikeanlaisen kosteustason ylläpitoon. Kiinnostavaa kyllä, Davines käyttää rypäleistä uutettuja aktiivisia ainesosia. Koostumus ei ole täysin luonnollinen mutta se ei ole valtava miinus.

Siirrytään kaikkein tärkeimpään – tuloksiin. Käyttämällä Nourishing Hair Building Pakia säännöllisesti, hiuksista tulee pehmeät, kiiltävät ja tuuheat (tämä naamio ei tue hiuksien kasvua, eli jos hiukset ovat luonnostaan paksut, tuuheus ei tule näkymään yhtä hyvin). Itse olin tyytyväinen tuloksiin.

Käyttöön ei liity mitään erityistä. Pese hiukset, purista ylimääräinen vesi hiuksista pehmeällä pyyhkeellä, levitä Davines keratiininaamiota, anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele. Valmista. Valmistaja suosittelee Nourishing -sarjan shampoota käytettäväksi yhdessä tuotteen kanssa mutta jokainen saa päättää itse. Itse en käyttänyt shampoota.

WELLA PROFESSIONALS SP LUXE OIL

Halusin listata myös budjettiystävällisen tuotteen. Mikäli hiusten paikkaamiseen ei halua käyttää omaisuutta, voi kokeilla SP Luxe Oil hiusnaamiota tunnetulta Wella brändiltä. Käytin sitä, pidin siitä mutta vaikutukset olivat liian vähäisiä mielestäni.

Kyseessä on öljypohjainen hiusnaamio ja kasviöljyt ovat tietenkin pääosassa. Wella SP Luxe Oilista löytyy arganöljyä, jojobaöljyä ja manteliöljyä. Mikäli öljypohjaiset kauneustuotteet ovat mieleen, tämäkin naamio tulee olemaan. Tuotteessa on tietenkin myös muita ainesosia. Yksi niistä on hiuksia vahvistava ja haurautta ehkäisevä keratiini. Tuote sopii hyvin kuiville ja heikoille hiuksille.

Itse pidän Wella SP Luxe Oil naamiossa sen pörröisyyttä hillitsevistä ominaisuuksista. Hiuksistani tuli aina kiiltävät, pehmeät ja hieman vahvemmat käyttäessäni tuotetta. Vaikutukset eivät valitettavasti kestäneet kauaa, sillä ne katosivat seuraavan hiuspesun yhteydessä. Se on tuotteen huono puoli.

Käytin Wella Professionals SP Luxe Oilia aina hiusten pesemisen jälkeen, kun minulla oli aikaa. Annoin tuotteen vaikuttaa 10 minuuttia pyyhekuivissa hiuksissa, jonka jälkeen huuhtelin hiukset.

Onko vaurioituneille hiuksille toisia hyviä keratiinihiusnaamioita?

On tietenkin olemassa myös muita hyviä tuotteita! Monet keratiininaamiot korjaavat ja vahvistavat hiuksia. Suosittelen yllä mainittuja tuotteita siksi, että olen kokeillut niitä itse ja tiedän, mitä tuloksia niiltä voi odottaa.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan maailmalla tunnettujen merkkien keratiininaamioita – näitä ovat muun muassa Kérastase, Kiehl’s, Goldwell ja Moroccanoil. Laajoihin valikoimiin kuuluu todella hyviä naamioita vaurioituneille hiuksille. Tutustukaa niiden hintaan, sisältöön ja arvosteluihin.

Mitä keratiinihiusnaamioita te käytätte? Käyttääkö kukaan listaamiani tuotteita?

TOP 7 lämpösuojasuihketta – pähkinänkuoressa
Loistava tuote! Nanoil Anti-Redness Face Serum punoitusta ja pintaverisuonia vastaan