TOP 5 kasvoseerumit couperosaiholle, jotka ovat mielestäni parhaita

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Onko sinulla suosikki kasvoseerumia?

Minulla on! <3 Olen käyttänyt jo muutaman kuukauden ajan Nanoilin tuotetta couperosaiholle, mutta vain minä tiedän, miten vaikeaa oli löytää tämä ihannetuote. Vastoin yleistä uskomusta, ei ole olemassa paljon kosmetiikkatuotteita, joka on suunniteltu ongelmaiholle, erityisesti kasvojen punoituksen ja hämähäkkisuonten hoitoon.

Onko sinullakin ongelmaiho?

Koska luet tätä postausta, etsit varmaan tehokasta kasvoseerumia couperosaiholle. Olet luultavasti kokeillut enemmän kuin paria tällaista tuotetta, mutta mikään niistä ei ole vastannut odotuksiasi, joten jatkat etsimistä.

Tiedän, että sellaisen tuotteen löytäminen, joka ei aiheuta ärsytystä eikä jätä kasvoja kiiltäviksi ei ole helppoa, koska monia tuotteita ei ole suunniteltu couperosaihon tarpeisiin. Huolestuttavampaa on, että monet niistä sisältävät mahdollisesti ärsyttäviä aineita, kuten alkoholeja tai eteerisiä öljyjä. Samaan aikaan niistä puuttuu ainesosia, jotka  suojaavat ja vahvistavat ihoa ja hoitavat veltostumista ja punoitusta, kuten esimerkiksi tattariuute tai arnica montana -uute.

Paras seerumi couperosaholle

Koska olen jo käynyt läpi tällaisen tuotteen etsimisvaiheen, en voi olla antamatta vinkkejä ja ehdotuksia. Aion siksi nyt käsitellä parhaita seerumeita, jotka on tarkoitettu kasvojen punoitukseen ja hämähäkkisuoniin.

Mihin tuotteeseen kannattaa turvautua, kun ihosi kärsii couperosasta ja on helposti ärsyyntyvä?

SEERUMI COUPEROSA-IHOLLE nanoil

Kasvoseerumi couperosaiholle: Nanoil Anti-Redness

Suosikkiseerumini, jonka mainitsin jo edellä, on Nanoil Anti-Redness Face Serum. Rakastan sitä ennen kaikkea sen ultrakevyen koostumuksen vuoksi. Se sijaan, että tuote pohjautuisi öljyyn, se käyttää kantaja-aineena vettä, joten se ei jätä kasvoille rasvaista tunnetta. Se ei myöskään tuki huokosia. Rakastan sitä, että tuote tarvitsee kirjaimellisesti vain sekunteja imeytyäkseen ihoon. En oikeastaan pyydä sinua uskomaan väitteitäni, sillä voit nähdä vaikutuksen itse. Nanoil-seerumissa on neljä luonnosta peräisin olevaa couperosaiholle sopivaa uutetta – tattari-, lehmus-, sypressi- ja Boerhavia Diffusa-uutteet – jotka hoitavat ihoa. Tämä sekoitus rauhoittaa ihoa, tuoden miellyttävän rentoutumisen tunteen. Punoitus hälvenee, kun verisuonet ja värimuutokset vähenevät vähitellen. Ja tiedätkö, mistä muusta pidän tässä Nanoilin seerumissa? Siitä, että voit käyttää sitä, vaikka ihossasi ei olisi couperosaa. Tämä on yksinkertaisesti todella siisti kasvoseerumi, joka kosteuttaa, ravitsee, antaa suojaa ja stimuloi ihon itsekorjausprosesseja.

käy virallisella verkkosivulla – nanoil.fi

Rauhoittava Dior Capture Youth -kasvoseerumi

Jos haluat lisätä kauneusohjelmaasi hieman (itse asiassa melko paljon) luksusta, saatat olla kiinnostunut Diorin couperosaiholle tarkoitetusta seerumista. En käytä tätä tuotetta säännöllisesti, ja syy, miksi kirjoitan siitä nyt arvostelun on, että sain sen ystävältäni. Hän käytti 3/4 seerumista ja jätti loput minulle testattavaksi. Hinta on hieman pelottava, ihan oikeasti, mutta tiedän, että joillekin teistä korkea hinta ei ole este. Dior Capture Youth Redness Soother on tuote, joka hoitaa ärsytystä sekä ravitsee ja elvyttää ihoa. Se myös poistaa punoitusta kasvoilta vihreän värinsä ansiosta. Koostumus on rikastettu iirisuutteella, puuvillapeptideillä ja hyaluronihapolla. Kaiken kaikkiaan Diorin seerumin koostumus on rikas, mikä on toisaalta suuri plussa (helppo levittää), mutta toisaalta tämä on myös haitta (se voi osoittautua liian raskaaksi herkälle iholle).

PCA Skin Anti-Redness-kasvoseerumi hämähäkkisuonille

Tässä on tuote, joka kuuluu samanlaiseen hintaluokkaan – eli tuote, joka sopii lukijoilleni, joilla on isompi budjetti – PCA Skinin punoitusta ehkäisevä seerumi. Se on suunniteltu hämähäkkisuonille, mutta osoittautuu tehokkaaksi myös punoitukseen tai ruusufinniin. Se on valmistettu ruskeasta ja punaisesta levästä, jotka yhdessä rauhoittavat ärsytystä. Lisäksi siinä on kaprisuutetta ja kuuluisaa bisabololia josta jokainen, jolla on ärsytykseen taipuvainen iho on varmasti kuullut. Pidän tämän seerumin koostumuksesta, se jättää ihoni syväkosteutetuksi. Kaiken kaikkiaan PCA Skin Anti-Redness varsin hyvä, mikä rehellisesti sanottuna yllätti minut. Huonona puolena ainakin minulle on se, että sitä pitää levitettää aamuin ja illoin.

Origins Mega-Mushroom Skin Relief-kasvoseerumi

Minulla on hyviä muistoja Originsin tuotteista ja tästä seerumista, joka on tehty… sienistä. Jep, sienistä. Origins Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum sisältää reishisieni-uutetta, joka on tunnettu väsyneen ihon elinvoimaistamisesta, sekä ärsytystä rauhoittavaa chagaa ja cordycepsia eli kiinanloisikkaa. Ainesosia on toki muitakin, kuten tyrniuute. Yleisesti ottaen koostumus on runsas, silkinpehmeä ja tuote levittyy helposti iholle. Olen melko varma, että tulet rakastamaan Origins Face Serumia, jos ihosi on herkkä. Voit odottaa sen antavan sinulle terveemmän näköisen ja säteilevämmän ihon jo viikon käytön jälkeen.

La Roche-Posayn voidemainen punoitusta ehkäisevä kasvoseerumi

Ennen kuin löysin Nanoil Anti-Redness -kasvoseerumin, käytin La Roche-Posayn kasvoseerumia. En keksi mitään, mistä en pitäisi tässä merkissä: Pidän heidän kasvovoiteistaan, ja siksi olin niin innokas tarttumaan seerumiin. La Roche-Posay Rosaliac AR Intense on samankokoinen ja -hintainen kuin edellä arvostelemani Nanoil-seerumi, ja sekin käyttää kantavana aineosana vettä, mutta La Roche-Posayn tapauksessa kyseessä on lähdevesi. Harmi, että tästä ei löydy paljon kasviuutteita, mikä oli ainoa syy, miksi aloin etsiä jotain luonnollisempaa. Voin silti suositella tätä tuotetta niille, joilla on couperosaiho, koska se rauhoittaa, poistaa kasvojen punoitusta ja stimuloi ihon uudistumista.

DIY Hiusnaamiot – Terveiden hiusten keittiölaboratorio
Entsymaattinen, gommage, tee-se-itse vai mekaaninen? Mikä vartalokuorinta on kaikista paras?