7 Tavallisinta Meikkivirhettä

Lähetetty: Meikki | Tee Se Itse

Hei naiset!

Valmistautukaa vinkkeihin ja huomautuksiin vältettävistä asioista meikatessa: älkää tehkö itsestänne vanhemmat näköisiä tai pelästyttäkö ihmisiä feikillä ja kamalalla meikillä. Yritän pitää tämän julkaisun kevyenä 🙂 Monet tytöt eivät edes tiedä tekevänsä väärin. Jotkut virheet ovat täysin epähyväksyttäviä. Seuraava lista on hyödyllinen kaikille naisille, ei pelkästään aloittelijoille. Jatkakaa lukemista… ja välttäkää virheitä ! 🙂

Tavallisimmat meikkivirheet

1. Liian tumma meikkivoide. Naiset, muistakaa: se päätyy aina epäonnistumiseen, näyttää kamalalta ja epäluonnolliselta. Kaikki ovat nähneet naisia kadulla täysin eri värisillä kasvoilla ja kauloilla. Se näyttää siltä, että pää ja vartalo olisivat eri pakkauksista 🙂 Sitä alkaa miettiä: onko tuo edes nainen? Jos haluaa kasvojen näyttävän ruskettuneilta, on parempi oppia käyttämään aurinkopuuteria.

2. Peitevoide? Mihin tarvitsen peitevoidetta?!

Esimerkiksi tummien silmänalusten piilottamiseksi. Meikkivoiteen käyttö ja silmäalueen välttäminen on huono idea: tummat ympyrät ja väsymyksen voi nähdä heti. Jos aikoo tehdä smokey eye -meikin, silmien ympärillä olevan ihon on oltava virheetön. Hyvä peitevoide peittää tummat silmänaluset ja hoitaa myös ihoa.

3. Poskipuna. Hei kääpiö!

Näette tätäkin. Muistatte varmaan Disneyn seitsemän kääpiötä. Heillä on punaiset posket, jotka näyttävät suloisilta (ei meidän tapauksessa tosin). Monet naiset eivät osaa käyttää poskipunaa. He levittävät tuotetta poskiin ympyröinä. Tulos? Naurettava.

4. Painovoiman voittava ripsiväri.

Tämä on tavallisinta tyttöjen joukossa. En tiedä miksi 7 kerrosta ripsiväriä on naisten mielestä kaunista, seksikästä tai hienoa.

5. Liian tummat kulmakarvat.

Tämä on todella yleinen ongelma. Vahva kulmakarvameikki ja epäsopiva väri – kulmakarvat näyttävät elävän omaa elämäänsä. Ne pilaavat koko kuvan ja saavat sinut näyttämään epäluonnolliselta. Kun puhun naisille liioitelluilla kulmakarvoilla, en pysty keskittymään. Kulmakarvat vievät kaiken huomion.

6. Liian kirkas huulipuna.

En edes liioittele. Tulee sama olo kuin kulmakarvojen kohdalla. Värikäs, epäsopiva huulipunan väri antaa kasvoille piirrosmaisen ulkonäön. Naiset, se ei koskaan näytä hyvältä. Koskaan!

7. Liian kevyt huulipuna.

Voimme myös liioitella toiseen suuntaan. Nude -sävyt ovat in mutta käyttämällä meikkivoidetta vaaleampaa huulipunaa näyttää siltä, että huulia ei olisi laisinkaan! Kasvot näyttävät hieman pelottavilta. Älkää ikinä tehkö tätä virhettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lashcode Ripsiväri. Sinäkään et voi vastustaa!
Tahrameikki – miten tehdä katoava silmämeikki?