Arvostelussa Nanoilin Charcoal & White Clay-hiusnaamio. Upeat tulokset!

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Aktiivista hiiltä sisältävät kasvonaamiot ja hammastahnat ovat jo tulleet meille tutuiksi. Nyt on aika testata hiilellä rikastettuja hiustuotteita. Usko tai älä, syväpuhdistus on terveiltä ja kauniilta näyttävien hiusten salaisuus. Ilman talia, epäpuhtauksia ja tuotejäämiä hiukset näyttävät paremmilta ja terveemmiltä. Anna hiustesi levätä ainakin kerran viikossa ja syväpuhdista ne Nanoilin hiilinaamiolla, joka puhdistaa sekä parantaa hiusten ulkonäköä ja laatua. Se on myös täynnä yllätyksiä. Mitä ne voivat olla? Lue eteenpäin!

Ostin Nanoil Charcoal & White Clay-hiusnaamioni verkosta ja se saapui tosi nopeasti. Se oli kauniisti ja huolellisesti pakattu (lisäpisteitä tästä). Valmistajan voi huomata välittävän asiakkaistaan sekä myös tuotteistaan. Aktiivinen hiili on yhdistetty laadukkaseen, kauneudenhoidossa käytettyyn saveen – valkoinen savi sopii jopa herkälle iholle. Kerron teille lyhyesti molempien ainesosien hyödyistä, mutta jos olet jo tutustunut aiheeseen, hyppää seuraavaan osaan. 🙂

AKTIIVIHIILEN VAIKUTUKSET HIUKSIIN

Hiilen puhdistusvoima on tunnettu; se poistaa talia ja epäpuhtauksia, raikstaa ja antaa tuuheutta. Nanoil-naamion hiili puhdistaa päänahan liasta, kuolleista ihosoluista ja tuotejäämistä. Ei ole siis yllättävää kun keron, että lopputuloksena ovat puhtaat ja raikkaat hiukset, jotka tehokkaasti imevät ravinneaineita itseensä.

VALKOISEN SAVEN VAIKUTUKSET HIUKSIIN

Valkoinen savi elävöittää ja ravitsee; se auttaa hiuspohjaa puhdistumaan, ravitsee kokonaisvaltaisesti makro- ja mikroelementtiensä ansiosta, jotka ovat tärkeitä hiuksille. Nanoilin hiusnaamio sisältää kalsiumia, magnesiumia, potassiumia, fosforia, rautaa, sinkkiä, seleeniä ja kuparia.  Nämä kaikki hoitavat hiuksen rakenteita hiilen tehostaessa ravinteiden perillepääsyä.

MILLE HIUSTYYPEILLE NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY-HIUSNAAMIO SOPII?

Naamio sopii kaikille hiustyypeille. Siitä tulee varmasti suosikkisi, mikäli omaat paksut, raskaat tai rasvaiset hiukset. Minun hiuksistani tuli runsaammat, kiiltävämmät ja terveemmän näköiset jo yhden käytön jälkeen. Usko pois, hiukset kaipaavat syväpuhdistusta hiustyypistä välittämättä.

MITÄ NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK SISÄLTÄÄ?

Pääosassa ovat tietenkin valkoinen savi ja aktiivihiili. Ne imevät epäpuhtauksia itseensä ja tasapainottavat talin tuotantoa, puhdistavat, ravitsevat ja rauhoittavat päänahkaa. Saven ja hiilen lisäksi naamio sisältää:

 • Vitamiineja (a- ja e) – Ne vahvistavat hiusta, parantavat sen kuntoa ja ehkäisevät putoamista
 • Levä  – korjaa hiusta ja syventää kiiltoa
 • Hydrolysoitu serisiini – pehmentää hiusta ja tekee niistä upeannäköiset

NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK: KÄYTTÖ

Käytän Nanoil Charcoal & White Clay-hiusnaamiotani 2-3 päivän välein shampoopesun jälkeen. Tuote on ollut minulla noin kuukauden ja pakko myöntää hiusten saaneen elämänkipinänsä takaisin; juuret eivät enää rasvoitu, hiukset ovat hallittavissa eivätkä enää näytä olkimaisilta ja ovat ihanan kosteutetut.

Levitys on helppoa kuin mikä: levitän tuotetta hiuksiini ja huuhtelen 10 minuutin kuluttua.

NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK: TULOKSET

Puhtaat, raikkaat, ihanat hiukset – nämä tulokset saat heti kättelyssä aikaiseksi. Suortuvat on helppo muotoilla ja ne ovat tuuheammat. Ammattilaistason naamiona saavutat sen avulla muitakin tuloksia. Säännöllisesti käytettynä naamio:

 • vahvistaa ja korjaa jopa erittäin vaurioitunutta hiusta
 • syväpuhdistaa hiuspohjan ja hiukset
 • viivästyttää ikääntymisprosessia antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta, pitää hiukset terveinä ja kauniina
 • omaa antiseptisiä ja antiallergeenisiä ominaisuuksia, vähentää kutinaa ja rauhoittaa ärsyytstä
 • tekee hiuksista tuuheat ja kestävät
 • auttaa pääsemään eroon ongelmista, kuten hilseestä ja rasvaisista hiuksista
 • silottaa hiukset
 • pehmentää, lisää kiiltoa, kosteuttaa, ravitsee ja auttaa korjautumisessa

NANOIL CHARCOAL & WHITE CLAY HAIR MASK: SAATAVUUS

Nanoilin hiiltä ja valkoista savea sisältävä hiusnaamio on saatavilla Nanoilin sivstolla. Mene osoitteeseen www.nanoil.fi ja tutustu muihin ihaniin tuotteisiin, kuten luonnollisiin, sertifioituihin öljyihin. Ole ylpeä upeista hiuksistasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Velvet Noir Major Volume – Marc Jacobsin silkkaa selväpiirteisyyttä
Klikkasiko hiukseni Nanoil Keratin Hair Conditionerin kanssa?