Bourjois Volume Reveal – Onko se ostamisen arvoinen?

Lähetetty: Katse | Meikki

Hei Tytöt,

Tiedän, että kevät tekee tuloaan ja monet teistä harkitsee muuttavansa kosmetiikka-arsenaaliaan. Uuteen kasvovoiteeseen täytyy tietenkin satsata, sillä tuleva kausi vaatii hieman erilaista huolenpitoa – mutta entä kosmetiikkatuotteet? Käytätkö erilaisia sävyjä luomissa ja huulissa keväällä, kesällä ja syksyllä? Monet naisystäväni menevät virran mukana ja vaihtavat ripsivärinsä uuteen. Luonnollisesti, syy on todella tärkeä “MIKSI EI?” 😉

Tämä innosti minua esittelemään arvostelun, jonka olen jo kauan halunnut julkaista. Bourjois Volume Reveal – ripsiväri, joka aiheutti sensaation päästyään kaupan hyllyille. En itse asiassa tiedä miksi hypetys oli niin suuri, koska markkinoilla on tuhansia ripsiä pidentäviä ripsivärejä. Tämän tuotteen piti tietenkin olla erilainen. Loistava. Niin ranskalainen 😉 klassinen ja tyylikäs… ja ripsien piti olla samanlaiset. Pakkaus on niin designer ja siinä on suurennuslasi. Tämä on kieltämättä mielikuvituksellisen ja hieman mullistava ratkaisu. Bourjois Volume Reveal ripsivärin spiraali on myös erikoinen ja sen on määrä taata loistavat, pitkät ripset. Toimiiko tuote todella niin?

Aion olla rehellinen alusta alkaen – Bourjois Volume Reveal ei ole kaikille.

Ripsiväri peittää ripset loistavasti ja erottelee ne hyvin. Itse asiassa ensimmäinen kerros ei anna paljoakaan (toisin kuin suurentava peili väittää), joten ripsiväriä on odotettava hetken. Toinen kerros tarjoaa kuitenkin haluamamme tulokset.

Jos etsii ripsiväriä ripsiä pidentävillä ominaisuuksilla – Bourjois Volume Reveal tyydyttää tarpeesi ja lisäksi spiraali erottelee ripset huolellisesti.

Jos sinulla on harvat ripset ja tästä syystä etsit ripsiväriä, joka tekee ripsien rajasta paksumman – tulet pettymään. Bourjois Volume Reveal ei tee meikistä intensiivisempää vaikka se ensisilmäyksellä saattaakin vaikuttaa siltä – mutta se on suurentavan peilin luoma tehoste. Tämä on valitettavasti klassinen optinen illuusio. Peilistä puheen ollen, sitä on aika vaivalloista käyttää, sillä se kerää itseensä sormenjälkiä ja se on siksi puhdistettava huolellisesti ennen ripsivärin asettamista.

Ripseni ovat aika pitkät ja paksut, joten Bourjois Volume Reveal sopii niille hyvin. Annan tuotteelle lisäpisteitä siitä, että se ei irtoa ja siitä, että sen koostumus pysyy muuttumattomana. On myös hyvä mainita, että ripsiväri kauneustuotteena on todella hyvä ja koostumus antaa mahdollisuuden levittää jopa kolme kerrosta ilman paakkuuntumista.

Toisaalta, annan miinusta harhaan johtavasta volume -sanasta tuotteen nimessä. Enkä myöskään ole varma, jos peili jatkuvilla sormenjäljillään on edes hyödyllinen. Ripsiväri ei sovellu kaikille ripsille.

Yhteenvetona, suosittelen Bourjois Volume Reveal ripsiväriä kaikille naisille, jotka omaavat paksut ripset ja odottavat ripsivärin pidentävän niitä. En suosittele ripsiväriä harvojen ripsien omistajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tahrameikki – miten tehdä katoava silmämeikki?
Poikien kulmakarvat. Lainasit Kulmakarvat Poikaystävältäni!