Hoitokeino oheneville kulmakarvoille? Nanobrow Seerumi – Arvostelu, Vaikutukset ja Mielipiteet

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Heippa kaikille!

Kaikki blogiani seuraavat tietävät, että luontoäiti antoi minulle suhteellisen pitkät ja tuuheat ripset mutta vaikuttaa siltä, että aika loppui kesken kulmakarvojen suhteen… Tuloksena on elottomat ja ohuet kulmakarvat karvattomilla kohdilla. Onneksi en joudu valittamaan niiden paksuudesta: onnistun aina täyttämään ne kulmakynällä tai luomivärillä (en ole vieläkään onnistunut kokeilemaan kulmaväriä). Kerron tästä asiasta siksi, että monet teistä haluavat varmaan myös muuttaa kulmakarvojaan.

Löysin paljon hehkuttavia arvosteluja Nanobrow -seerumista jonkin aikaa sitten. Sitä suosittelee seuraamani bloggaajat, naiset instagramissa, vloggaajat, vaikuttajat, kaverit… päätin kokeilla sitä itse ja katsoa, mitä se tekee kulmakarvoilleni.

Yleisesti Nanobrowin arvostelut vaikuttavat todella positiivisilta: vaikutukset huomaa kuukaudessa, kulmakarvat saavat täydellisen muodonmuutoksen muutamassa viikossa, väri paranee, kulmakarvaraja muuttuu tuuheammaksi, kulmakarvat ovat pidemmät, paksummat, terveemmät ja vahvemmat, eivätkä ne irtoa. Mielipiteet sekä ”ennen ja jälkeen” kuvat toisten ihmisten kulmakarvoista tekivät vaikutuksen minuun. Aloitin tuotteen käytön kahdeksan viikkoa sitten ja nyt voin nauttia aina toivomistani kulmakarvoista.

Nanobrow seerumi – kuvaus, vaikutukset viikko viikolta

Aivan loistava tuote – näyttää hyvältä ja sitä on mukava käyttää, levitys kestää kirjaimellisesti sekunnin. Kulmaseerumissa on pieni sieni, joka on muotoiltu sopimaan kulmakarvoille. Nanobrowia voi levittää joko koko kulmakarvarajaan tai niihin paikkoihin, joissa haluaa kulmakarvojen kasvavan. Itse levitin sitä koko kulmarajaan, erityisesti keskittyen aukkoihin.

Haluatte varmaan tietää, miltä kulmakarvani näytti viikko viikolta, joten tässäpä tietoa siitä!

Nanobrow seerumi – ensimmäiset 3 viikkoa

Kolmessa viikossa ei rehellisesti tapahtunut juuri mitään mutta se on kai normaalia – voiteet tai ravintolisätkään eivät näy kehossa heti. Sama pätee Nanobrowiin. Ensimmäisten viikkojen aikana seerumi vaikuttaa karvatuppiin ravitsemalla, paikkaamalla ja stimuloimalla kulmakarvojen kasvua.

Nanobrow seerumi – neljäs, viides ja kuudes viikko

Kulmakarvoissani tapahtui todellinen muodonmuutos. Huomasin ilokseni tummemmat, paksummat ja kosteutetummat kulmakarvat. Ja mikä parasta, uusia karvoja alkoi kasvaa vanhojen karvojen väliin; ensin niitä hädin tuskin näki mutta ne muuttuivat pidemmiksi ja paksummiksi päivä päivältä 🙂

Nanobrow seerumi – seitsemäs ja kahdeksas viikko

Olen kuullut vaikutusten esiintyvän paljon aikaisemmin joissain tapauksissa (riippuu varmaan kulmakarvojen alkuperäisestä kunnosta) mutta itse jouduin odottamaan täydellistä muutosta jopa 3 kuukautta. Kärsivällisyyteni ja säännöllisyyteni ansiosta onnistuin saamaan odotukseni ja toiveeni ylittäviä lopputuloksia.

Olisin voinut lopettaa käytön siihen paikkaan mutta on muistettava, että kulmakarvat irtoavat luonnostaan ja kasvavat uudelleen. Tuuheita kulmakarvoja on siis ylläpidettävä. Sen saa aikaan käyttämällä Nanobrowia 2-3 päivän välein. Tuloksena pienet karvat saavat vielä riittävästi ravitsevia ja elvyttäviä ainesosia, jotta ne pystyisivät kasvamaan ja olemaan omat, upeat itsensä.

Nykyään en joudu miettimään kulmakarvojen meikkausta, muotoilua tai täyttöä. Käytän joko läpinäkyvää kulmakarvageeliä tai kulmakarvamaskaraa. Siinä se – meikkini on valmis muutamassa sekunnissa. Ja kaikki on Nanobrowin ansiota. Suosittelen sitä kaikille, jotka unelmoivat virheettömistä ja tuuheista kulmakarvoista. Tuote kestää kauan ja säilyy jopa monen kuukauden ajan. Rehellisesti olen hieman yllättynyt koko jutun yksinkertaisuudesta. Ostin seerumin ja käytin sitä kerran päivässä… siinä se. Tämä ei tietenkään koske kaikkia tuotteita ja jos on vaikeaa löytää kulmakarvoille sopivaa tuotetta – suosittelen Nanobrow seerumia.

Ainesosatkin olivat positiivinen yllätys. En ole koskaan kohdannut näin huolellisesti valittua yhdistelmää luonnollisesti laadukkaita ainesosia. Minusta sisältö on täysi mestariteos täynnä voimakkaita ainesosia: ginsengjuuriuute (täynnä vitamiineja, ravitsee ja vahvistaa kulmakarvoja sekä karvatuppia), soijanalkiouute (tukee karvojen kasvua ja proteiinituotantoa, ehkäisee irtoamista), vehnänalkiouute (lisää kiiltoa ja joustoa, tekee karvoista pehmeät, hoitaa). isäksi seerumi sisältää muita kasvua stimuloivia ja suojaavia ainesosia (esim. pantenoli ja intensiivisesti kosteuttava propyleeniglykoli). Kaikki tämä tekee todellisen vaikutuksen ja saa seerumin toimimaan virheettömästi.

Onko kukaan teistä käyttänyt sitä? Jakakaa mielipiteitänne alla 🙂

18 Comments “Hoitokeino oheneville kulmakarvoille? Nanobrow Seerumi – Arvostelu, Vaikutukset ja Mielipiteet”

 1. M.

  3 kuukautta?! Siis mitä? käytin kans nanobrowia mut mun kulmakarvat oli paksummat jo 4 viikon jälkeen. musta se oli jo pitkä aika mut olin ilmesesti väärässä 😀

  Vastaa
 2. Julia T

  Voiko joku kertoa lisää ainesosista? Miten ne toimii?

  Vastaa
 3. HANNA

  löysin koko ainesosaluettelon niiden verkkosivulta ja… inci tekee vaikutuksen! loistava luonnollinen kulmaseerumi

  Vastaa
 4. Jenny eS

  Voitko kertoa myöhemmin kuinka kauan lopputulos säilyi?

  Vastaa
  • kiero

   Jenny mäkin käytän Nanobrowia (nyt n. 5 kk) ja ekat muutokset näky 3 viikossa ja nyt ylläpidän niitä käyttäämllä seerumia muutaman kerran viikossa. Tosi tyytyväinen!

   Vastaa
 5. isabella17

  tilasin tän 2 viikkoa sitte ja se tuli seuraavana päivänä ja aloin käyttää sitä heti. loistavaa!! :):)

  Vastaa
 6. t.i.

  kuin monta ml?

  Vastaa
 7. älä-unohda-minua

  Mulla on tämä ja rakastan sitä! Kevyin seerumi mitä oon koskaan omistanu: imeytyy loistavasti, ei tahmi tai rasvoita. Ja mikä parasta, nyt mun kulmakarvat on KAUNIIT. <3

  Vastaa
 8. Marianne T

  voiko tätä käyttää kahdesti päivässä?

  Vastaa
 9. salla j.

  Mun kulmakarvat on tosi ohuet ja harvat… lähes näkymättömät… voikohan nanobrow auttaa? Oon käyttäny niin monta seerumia ihan turhaan… ;(

  Vastaa
 10. Paue

  #teamnanobrow. suosittelen, rakastan, käytän ja en koskaan vaihda toiseen!

  Vastaa
 11. maxi-maxi

  Käytän mieluummin risiiniöljyä – halvempaa ja toimii

  Vastaa
  • Anne

   En usko että mikään öljy, ei risiiniöljy tai muukaan voi olla yhtä hyvä kuin hyvä seerumi. Ihan oikeesti.

   Vastaa
 12. käyttäjä

  Minkä hintanen? Mistä voi ostaa?

  Vastaa
 13. anniina k

  Kaks kuukautta sitten olisin väittäny, että mikään seerumi ei pysty hoitamaan mun kulmakarvoja. Ne oli tosi hauraat, heikot ja harvat. Irtos koko ajan ja aina pestessäni meikkejä pois vanulappuihin jäi useita karvoja. Sain nanobrown kaverilta mutta kokeiltuani niin monia eri juttuja, olin aika varma että tämäkään ei toimi. Yllätyin positiivisesti jo muutamassa päivässä kun kulmakarvat ei enää irronnu samaa tahtia ja lopuks niitä ei enää irtonu ollenkaan. Tänään mulla on kauniit, paksut ja vahvat kulmakarvat. Suosittelen Nanobrowia kaikille. Se hoitaa myös toivottomia tapauksia ja on taatusti hintansa arvonen. Etenkin siksi, että on olemassa paljon kalliimpia vaihtoehtoja jotka ei toimi läheskään yhtä hyvin.

  Vastaa
 14. Veronika

  sait ylipuhuttua täl arvostelul 😛

  Vastaa
 15. Kuningatar

  Loistava luonnollinen ja toimiva seerumi kulmakarvoille

  Vastaa
 16. barcelona

  samaa mieltä arvostelun kanssa 100% koska tämä pelasti myös mun kulmakarvat. Nanobrow auttoi, kun mikään muu seerumi ei siihen pystynyt!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

MENESTYSTUOTE! Keratiinipohjainen hiustenhoitotuote: Nanoil Keratin Hair Maskin arvostelu
Puhdas iho? Se on mahdollista Nanoil Vitamin C Face Serumin avulla!