Hyödylliset meikkivinkit – kaikki peitevoiteesta

Lähetetty: Meikki | Tee Se Itse

Peitevoide on tärkeä osa meikkilaukkua, jos haluaa täydellisen viimeistelyn meikkiin ja peittää kaikki väsymyksen merkit. Myönnän, että itseni kohdalla peitevoide on pelastanut minut zombietyyliltä monet kerrat. Miten sitä käytetään?

Pidin peitevoidetta ennen turhana. Käytin sentään peittävää meikkivoidetta ja minulla ei ollut suurempia ongelmia ihoni kanssa, joten miksi levittää ylimääräistä tuotetta kasvoihin? En omistanut peitevoidetta pitkään aikaan. Sitten ostin sellaisen mutta se jäi lojumaan, koska ei ollut kiirettä käyttää sitä. Nyt? En voi elää ilman.

Peite ei ainoastaan peitä kaikkia ihon epätäydellisyyksiä täydellisesti, vaan peittää myös väsymyksen merkit silmien ympärillä. Ei tässä vielä kaikki, peitevoide tuo esiin kasvojen piirteitä ja korostaa niitä, tarjoten jokaiselle meikille kolmiulotteisen ja luonnollisen tehosteen.

Kokemusteni mukaan kaikki eivät osaa käyttää peitevoidetta. Sen tehokkuuden ja monipuolisuuden salaisuus piilee käyttötavassa. Ota siis peitevoiteesi käteen ja seuraa näitä ohjeita. Ne auttavat varmasti.

Kolmion voima

Yleisin virhe peitevoiteen käytössä on sen levittäminen pelkästään silmien alle. Tämä saa usein päin vastaisen vaikutuksen ja saa silmäpussit näkymään vielä enemmän. Suosittelen rohkeampaa käyttöä ja peitevoiteen levittämistä alemmas. Levitettynä silmien alle, piirrä kolmio, jonka kärki on nenän korkeudessa. Tämä korostaa ihoa kauniisti ja peittää tummat silmänaluset.

Aloita värillä

Aivan kuten meikkivoidetta, peitevoidetta voi ostaa monessa sävyssä. Niitä on jopa enemmän – keltaista, vihreää, violettia. Jokainen väri on vastuussa eri epätäydellisyyden peittämisestä ja väri tulisi valita käyttötarkoituksen mukaan.

  • vihreä peitevoide: punaisuus ja pilkut
  • pinkki peitevoide: tumma silmänaluset
  • keltainen peitevoide: epätasainen ihonsävy

Lämmitä peitevoide

Kuulostaako oudolta? Tämä on tehokas menetelmä, joka tekee tuotteen käsittelystä helpompaa. On tietenkin varottava, että sitä ei polta. Vinkki on lämmittää peitevoiteen päätyä esimerkiksi kynttilän yllä. Kun se alkaa sulaa, sitä on helpompi levittää ja se sekoittuu paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Poikien kulmakarvat. Lainasit Kulmakarvat Poikaystävältäni!
Viime kuukauden suosikki: Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream by Yves Rocher (Riche Creme)