Hyvä Maskara? Ei Ongelmaa! Tutustu Kauneusmarkkinoiden Parhaiden Ripsivärien Listaukseen!

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet | Meikki

Naiset, oletteko valmiita ratkaisemaan kaikki ripsiongelmanne? Jos olet, lue eteenpäin!

Tiedän, että maskara aiheuttaa paljon ongelmia hyvän tuotteen valitsemisesta puhuttaessa. Olen kokenut tämän itsekin. Joka kerta valitsemassani maskarassa oli jotain, mikä ei sopinut minulle. Useimmiten ongelmat liittyivät:

  • tuotteen kestoon, joka alkoi tuhriintua vain muutama tunti levityksen jälkeen;
  • harjaan, jota en voinut käyttää vapaasti;
  • tehokkuuteen, kun useista maskarakerroksista huolimatta en saavuttanut tyydyttäviä tuloksia;
  • tuhriutumiseen hieman korkeammissa lämpötiloissa.

Vuosien varrella opin, että tavoittelen aina täydellisyyttä meikissäni. Olin kyllästynyt tahmeisiin ja jäykkiin ripsiin, jotka olivat täynnä paakkuja. Siksi, jos sinulla on samanlainen ongelma, halusin tarjota sinulle loistavan ratkaisun!

Tutustu neljään parhaaseen maskaraan, jotka voivat taata parhaat tulokset ja auttaa sinua saavuttamaan täydellisen meikin!

Listaukseni markkinoiden parhaista ripsiväreistä!

Valitessani markkinoiden parhaita ripsivärejä päätin testata jokaista tuotetta itse. Näin tiesin voivani esittää sinulle objektiivisimmat päätelmät ja helpottaa päätöksentekoasi.

1. Nanolash Mascara

Aloitan tuotevertailuni maskaralla, joka on minusta täydellinen. Puhumme Nanolash Mascarasta. Naiset, en ole kokenut vastaavaa ensiluokkaista laatua minkään muun ripsivärin kanssa. Ennen kaikkea haluan kertoa teille harjasta, joka tulee tämän maskaran mukana. Se on täydellisesti muotoiltu ja valmistettu laadukkaasta silikonista. Sen ansiosta voit helposti tavoittaa jopa lyhimmät ripset silmien kulmissa.

Toinen etu on monipuolisuus. Tiesitkö, että Nanolash -ripsiväriä on saatavana kahtena versiona? Voit valita:

Näin voit sovittaa tuotteen täydellisesti tarpeisiisi. Haluan myös huomauttaa, että Nanolash Mascaralla on yli keskimääräisen pitkä kesto. Sinun ei tarvitse huolehtia ”pandasilmät” -efektistä. Se ei tuhriinnu sateisena päivänä. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia ripsivärin murentumisesta tai hilseilystä päivän päätteeksi. Sellaisia asioita ei tapahdu, uskokaa pois!

Veikkaan, ettet ole yllättynyt siitä, että tämä on minulle täydellinen tuote. Aion ehdottomasti jatkaa sen käyttöä.

2. Lashcode Mascara

Seuraavaksi päätin sijoittaa pidentävän ja tuuheuttavan Lashcode Mascaran toiselle sijalle. Tämä tuote ansaitsee myös tulla kutsutuksi yhdeksi parhaimmista, siitä ei ole epäilystäkään. Aloittaisin sanomalla, että Lashcode Mascaran mukana tuleva harja on erittäin hyödyllinen yritettäessä tavoittaa kaikkia ripsiä. Se erottelee ripset tarkasti ja tavoittaa jopa lyhyimmät, silmien kulmissa olevat ripset.

Mitä ripsivärin kestävyyteen tulee, siitä ei ole suuria ongelmia. Minun tapauksessani maskara kesti koko päivän. Edes suuren ulkona juhlimisen jälkeen se ei alkanut murentua tai hilseillä. Voinkin siis varauksetta suositella tuotetta sinulle!

3. Max Factor 2000 Calorie Mascara

Seuraavana on vuorossa Max Factor 2000 Calorie Mascara. Se on lähes täydellinen tuote, jota olen käyttänyt suurella ilolla. Aloitan sen suurimmista eduista. Epäilemättä sillä on hyvin muotoiltu harja. Minulla ei ollut vaikeuksia levittää tuotetta ja peittää ripsiä juurista kärkiin. Vaikutus ensimmäisen kerroksen levittämisen jälkeen oli myös tyydyttävä.

Siirryttäessä Max Factor 2000 Calorie Mascaran haittoihin, minun on valitettavasti mainittava tuotteen kestävyys. Päivän lopussa huomasin, että maskara alkoi hilseillä ja asettua luomilleni. Se ei ollut valtava ongelma, vaikka joitain hilseileviä hiukkasia ilmaantui pian myös alaluomelle. Silti tämä ripsiväri on varsin kelvollinen.

4. Clinique Naturally Glossy Mascara

Clinique Naturally Glossy Mascara on mielestäni myös melko hyvin toimiva tuote. Se on pidentävän vaikutuksen omaava ripsiväri. Huomautan kuitenkin, että sain tyydyttävän tuloksen vasta levitettyäni kaksi kerrosta tuotetta. Maskara kuivuu kuitenkin nopeasti, joten minulla ei ollut suuria ongelmia sen kanssa. Kestävyys on myös tämän tuotteen suuri plussa. Ripsiväri ei hilseillyt tai murentunut suurimpana osana päivästä.

Haittoihin siirryttäessä minun on mainittava harja, joka tulee maskaran mukana. Se on pitkä ja sillä on myös erittäin pörröiset ja tiheät harjakset. Tämä puolestaan aiheutti minulle joitain ongelmia yrittäessäni tavoittaa ripset silmien kulmissa. Minun piti myös puhdistaa luomeani ripsivärin jäämistä.

Tytöt!

Olen esitellyt teille neljä maskaraa, jotka ovat mielestäni markkinoiden parhaita. Tietenkin minun tapauksessani Nanolash Mascara toimi parhaiten. Kannustan sinua testaamaan sitä itse.

Muista, että ripsivärin on sovittava täydellisesti tarpeisiisi. Vain silloin voit saavuttaa unelmiesi tulokset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

TOP 10 hiustenhoidon virhettä
Nanolashin klusteriripset – DIY Lash Extensions – Rehellinen arvioni