Kosteuttava Algae Hair Conditioner Nanoililta: Arvostelu ja Testi

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Paras kosteuttava hoitoaine kuiville hiuksille? Moni etsii varmasti sitä tälläkin hetkellä… Valitamme usein todella kuivista hiuksista, joita ei pysty kosteuttamaan millään tuotteilla. Minulla oli ennen sama ongelma aina kesän jälkeen. Hiukseni todella kärsivät auringosta ja merivedestä, eikä ilmastointi auttanut asiaa ollenkaan. Syksyn tullen hiukseni olivat surkeimmassa kunnossa ikinä.

hiustenhoitoaine levää paras

Kuten moni muu teistä, minäkin etsin tehokasta kosteuttavaa hoitoainetta. Löysin sen vihdoin! Jos te ette ole löytäneet sitä vielä, jaan mielelläni löytöni kanssanne. Lukekaa arvosteluni loistavasta Nanoil Algae Hair Conditionerista!

Nanoil -hoitoaine merileväuutteella: kuvaus

Kyseessä ei ole tavallinen pesussa huuhdeltava hoitoaine, vaan erittäin kevyt ja juokseva kaksiosainen suihke. Pullo on 125 ml kokoinen ja siinä on helppokäyttöinen suutin: tuotetta suihkutetaan hiuksiin ja sinne se jää. Hoitoaine ravitsee hiuksia jatkuvasti (seuraavaan pesuun asti).

Mitä Nanoil Algae Hair Conditioner sisältää?

Merileväuute ei tietenkään ole ainoa ainesosa. Hoitoaineessa on myös pantenolia ja risiiniöljyä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat. Jos jokaisen yksittäisen ainesosan vaikutukset kiinnostavat, tässä ”profiili” niistä jokaisesta.

Nori-merileväuute – suojaa haitallisilta UV-säteiltä, nuorentaa, parantaa hiusten kuntoa, kosteuttaa ja tarjoaa vahvat sekä tuuheat hiukset.

Risiiniöljy – vahvistaa hiusten väriä ja stimuloi hiusten kasvua, suojaa kuivuudelta ja pitää hiukset terveinä.

Pantenoli – antaa kiiltoa, sileyttä, terveyttä ja vastustuskykyä.

Miten Nanoil Algae Hair Conditioneria käytetään?

Käyttö on lasten leikkiä: suihkuta tuotetta hiuksiin. Neljä tai viisi pumppausta riittää omille olkapäihin ulottuville (tai hieman pidemmille) hiuksille. Hiusten ulkonäön, kosteustason ja tuntuman muuttaminen ei siis vaadi paljoa. Lopputuloksena on sileät, silkkiset, täydellisen kosteutetut, vähemmän pörröiset, helpommin muotoiltavat ja mukavamman tuntuiset hiukset.

Selkein ja suosituin tapa käyttää suihketta on suihkuttaa sitä pestyihin, kosteisiin hiuksiin mutta sitä voi suihkuttaa myös kuiviin hiuksiin päivän aikana tai ennen hiusten muotoilua. Hoitoaine vahvistaa hiuksia täydellisesti joka kerta.

Nanoil Algae Hair Conditioner – vaikutukset hiuksissani

Vaikutuksia ei tarvitse odottaa kauan. Hiuksista tuli todella kosteutetut ja sileät nopeasti. Hiukset on helpompi muotoilla ja voin tuntea niiden vahvistuvan päivä päivältä. Miten hiukseni ovat muuttuneet kuukauden jälkeen Nanoil -hoitoaineen kanssa? Kunto on lähes täydellinen, ne ovat vastustuskykyiset ja vahvat, kiiltävät kauniisti ja väri on syventynyt. Kuivat hiukset näyttävät usein todella elottomilta ja Nanoil korjaa tämän ongelman. Hoitoaine sopii siksi täydellisesti sekä kuiville että värjätyille hiuksille.

Nanoil Algae Hair Conditioner: yhteenveto, hyvät ja huonot puolet

Itse en ole huomannut mitään huonoja puolia. Pullo voisi olla vähän isompi, koska käytän hoitoainetta tosi usein. Tuote ei latista hiuksiani ja siksi käytän sitä jopa kolme kertaa päivässä. Shampoon käytön jälkeen varsinkin. Hiukseni näyttävät ihanilta, ne ovat täydellisen kosteutetut ja kiiltävät, niiden työstäminen ja harjaaminen on helpompaa, ja kuumuudella muotoilu ei vaikuta niihin negatiivisesti. Lisäksi hoitoaine on voimistanut hiusteni väriä. Vaikka pullo on pieni, se riittää pitkään: hiukset voi peittää jo muutamalla pumppauksella.

Mistä Nanoil Algae Hair Conditioneria voi ostaa?

En ole nähnyt sitä tavallisissa kaupoissa. Ostin oman Algae Hair Conditionerin Nanoilin sivulta ja suosittelen teille samaa. Alennukset ovat mahtavia ja sieltä löytyy myös muita hoitoaineita, shampoita, hiusnaamioita sekä laadukkaita ekologisia kauneusöljyjä. Käykää sivulla www.nanoil.us ja tutustukaa Nanoilin upeisiin tuotteisiin. Etsin parasta aikaa lahjoja perheenjäsenilleni ja ajattelin ostaa sieltä jotain.

Nanoil Algae Hair Conditioner muiden käyttäjien mielestä

hiustenhoitoaine levävaikutuksilla

Kiinnostaako teitä tietää mitä muut ovat mieltä Nanoilin hoitoaineesta? Teidän ei tarvitse lukea jokaista blogijulkaisua läpi – minä kerron teille. En ole koskaan nähnyt näin paljon hehkuttavia arvosteluja yhdestä hoitoaineesta. Käyttäjät rakastavat tuotteen tuloksia ja kertovat sen muuttaneen vaurioituneet sekä tuhotut hiukset kokonaan. Toisin sanoen, teidänkin kannattaa kokeilla! Jos päätätte kokeilla Nanoilin hoitoaineita, kertokaa kommenteissa mitä mieltä olitte ja miksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuinka hoitaa herkästi rasvoittuvia hiuksia öljyhoidolla?
Onko puinen, antistaattinen kampa ostamisen arvoinen?