Kosteuttavat kuutiot tavallisen voiteen sijaan? Tee-se-itse

Hei tytöt!

Tiedättekö millä voitte korvata tavallisen vartalovoiteen? Kotitekoiset kosteuttavat kuutioit voivat tehdä taikoja vartalonhoidossa. Jos teitä kiinnostaa, miten nämä pienet kauneustuotteet toimivat, jatkakaa postauksen lukemista. Julkaisusta löytyy myös yksinkertainen resepti näihin upeisiin, kaikille sopiviin tuotteisiin.

Mitä ovat kosteuttavat kuutiot?

Yksinkertaisesti sanottuna, nämä ovat luonnollisia ainesosia ‘suljettuna’ kuutioihin. Ne muistuttavat pieniä saippuapaloja; ne voi tietenkin muotoilla mielensä mukaan. Kosteuttavilla kuutioilla on samoja ominaisuuksia kuin kauppojen vartalovoiteilla. Ne ehkäisevät kuivuutta, rauhoittavat kiristävää ihoa, lievittävät ärsytyksiä ja sulkevat ihon hydrolipidikerroksen.

Kosteuttavat DIY -kuutiot

Kosteuttavien kuutioiden tekemiseksi tarvitset: n. 250 ml kookosöljyä ja karitevoita, kookosvoita ja mangovoita, n. 250 ml mehiläisvahaa ja yksi teelusikallinen E-vitamiinia. Miten vartalovoiteen korvaavat kosteuttavat kuutiot tehdään?

Valmista vesikylpy ja yhdistä kaikki ainesosat, paitsi E-vitamiinin ja eteeriset öljyt (jos haluat käyttää sellaisia). Sekoita öljyt, voit ja mehiläisvaha yhteen varovasti. Kun seos on lämmintä, kaada se muotteihin ja anna jäähtyä. Laita valmiit kuutiot tummaan lasikulhoon ja säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.

Miten kosteuttavia DIY -kuutioita käytetään?

Niitä käytetään jokaisen kylvyn tai suihkun jälkeen, tai ihon tarvitessa kosteutusta. Useimmissa tapauksissa yksi kuutio riittää muutamaan käyttökertaan (riippuu koosta). Ota kuutio käteen, laita se ihollesi ja hiero kuutiota ihoon, kunnes iho tuntuu sileältä. Tämän voi toistaa niin usein kun haluaa.

Pidättekö myös luonnollisten tuotteiden tekemisestä ja käyttämisestä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivittäinen meikki – (mini)opas valmistautumiseen
Miten…? Täydellinen Meikki Ensitreffeille – Kokeillut&Todistetut Menetelmät