Kylvetetään harjamme ja kampamme! Miten se tehdään ja mitä tuotteita käytetään?

Moikka Tytöt,

Harjanne ja kampanne tarvitsevat kylvyn aina silloin tällöin. Ne ansaitsevat myös hieman ylellisyyttä ja huolenpitoa, eikö? Ok mutta vakavasti puhuen, hiusten muotoiluvälineet tulisi pestä ja puhdistaa säännöllisesti. Uskokaa minua, tätä helpompaa tehtävää ei ole. Lukekaa, miten se tehdään.

Miksi meidän tulisi pestä harjamme ja kampamme?

Niitä käytetään aamuisin ja iltaisin ja sitten ne asetetaan takaisin hyllyyn. Ne keräävät pölyä ja paljon muita epäpuhtauksia ilmasta. Rikkinäiset hiukset, hilse ja jopa tali kerääntyvät niiden pinnalle ja hampaille. Harjoilla ja kammoilla ei ole helppo elämä. Ja miettikää, mitä tapahtuu, jos jatkaa hiusten harjaamista näin likaisilla esineillä? Pelottavaa… Kaikki harjassa roikkuvat oudot jutut siirtyvät hiuksiin. Ärsytys ja vaivat ovat taattuja!

Miten harjat ja kammat pestään?

Ensinnäkin, katsokaa harjaanne kunnolla. Vaikka pieniä bakteereja ja pöpöjä ei huomaa, näette kuinka monta hiusta olette repineet päästänne viime viikon aikana. Huomaatte varmasti myös likaa, joka on poistettava huolella. Joskus hiusten muotoilutuotteiden jämät kerääntyvät myös harjaan ja ne täytyy myös pestä pois.

Toiseksi, yritä irrottaa kaikki hiukset ja epäpuhtaudet harjan tai kamman hampaiden välistä. Tee tämä käyttämällä kampaa, jonka hammasvälit ovat hieman pidemmät. Sen jälkeen, valmista kylpy. Ota kulho, täytä se lämpimällä vedellä ja lisää shampoota tai antistaattista tuotetta. Aseta kulhoon harjasi ja kampasi mutta jätä kahvat veden pinnan yläpuolelle. Jos käytät puisia hiusvälineitä tai luonnonmateriaaleista tehtyjä, niitä ei saa pitää veden alla 5 minuuttia kauempaa. Muuten ne voivat muuttaa muotoaan tai yksinkertaisesti tuhoutua. Käytä erityistä puhdistusliinaa (saatavilla verkkokaupoista) poistaaksesi jäljelle jääneet epäpuhtaudet. Lopuksi, huuhtele vaahto pois asettamalla harjat ja kammat juoksevan veden alle. Varmista, että huuhtelet shampoon ja muut puhdistusaineet huolellisesti.

Kolmanneksi, kuivatkaa harjanne ja kampanne. Kosteus lisää bakteerikasvua ja tuhoaa esineiden materiaaleja. Siksi kannattaa laittaa kaikki hiusten muotoiluvälineet kuivaan paikkaan tai poistaa vesi käyttämällä hiustenkuivaajaa viileällä ilmavirralla. Nyt voitte harjat, kammata ja muotoilla hiuksenne vapaasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä Silmänympärysvoiteista Tulisi Etsiä? 7 Arvokkainta Ainesosaa
Moon Wakai – kaunis ja nuori ulkonäkö Yoskinella