Mikä Tekee Ripsiväristä Hyvän? Löydä Sellainen Oppaani Avulla

Lähetetty: Katse | Kosmetiikkatuotteet

Mitä hyvän ripsivärin tulisi sisältää?

Mikä tekee ripsiväristä täydellisen?

Mikä tekee tuotteesta hyvälaatuisen? Harja? Koostumus? Kestävyys?

Miten tehdä valintoja välttyen pettymyksiltä?

Lue oppaani ja älä enää koskaan osta huonoa ripsiväriä! 🙂

Hyvä Ripsiväri – sääntö nro. 1 – Harja

Ripsivärin on oltava PITÄVÄ. Uskokaa tai älkää, suuri harja ei välttämättä merkitse virheetöntä meikkiä. Suuret harjat luotiin varmasti siksi, että naiset ajattelisivat ”jos käytän tätä harjaa, ripsistäni tule tooodella pitkät ja suuret”. Ette voisi olla enemmän väärässä. Harjan tulisi olla keskikokoinen. Sen on oltava kapeampi päädyistä, jotta lyhyimmätkin ripset silmien kulmissa saavat väriä osakseen. Soikio on paras muoto ripsivärin harjalle.

Hyvä Ripsiväri – sääntö nro. 2 – Silikoniharja

Silikoniharjat ripsiväreihin luotiin syystä. Ne ovat paljon tarkempia ja hygieenisiä kuin “karvaiset” harjat. Silikoniharja on helppo pestä, se ei muuta muotoaan tai kerää epäpuhtauksia. Ne ovat paljon parempia ripsien harjaamiseen, erottamiseen ja meikin tarkkuuteen.

Hyvä Ripsiväri – sääntö nro. 3 – Kestävyys

Mikään ei ole pahempaa kuin irtoileva, tahriva tai silmiin joutuva, ärsyttävä ripsiväri. Halvat tavarataloripsivärit tarjoavat valitettavasti usein huonolaatuisia ainesosia ja vähemmän kestäviä koostumuksia. On siis parempi sijoittaa hieman kalliimpaan ripsiväriin sen sijaan, että joutuu koko ajan katsomaan peilistä, jos pandasilmät katsovat takaisin.

Hyvä Ripsiväri – sääntö nro. 4 – Huolenpito

Ripsien värjäämisen lisäksi hyvän ripsivärin tulisi huolehtia ripsistä. Vain meikin ja hoitoaineen yhdistelmä voi antaa ripsille suojan vaurioilta. Ostaessasi ripsiväri tarkista, jos se sisältää vahaa, öljyjä, kasviuutteita, silkkiä tai pantenolia. Jos vastaus on kyllä, loistavaa! Se merkitsee, että ripsiväri ei ainoastaan meikkaa, vaan se ravitsee myös ripsiä.

Karta hajusteita sisältäviä ripsivärejä! Ne voivat johtaa silmien ärsyyntymiseen ja kuiviin ripsiin.

Yllä olevat neljä sääntöä auttavat sinua etsimään oikeaa ripsiväriä. Nauti ostohetkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Paras tapa saada virheetön iho? Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2%
Mitä matkameikkilaukustani löytyy?