Miksi porkkanoita ei voisi rakastaa! Kotitekoinen porkkanakasvonaamio

Porkkana… vaikuttaa niin viattomalta… mutta se pitää sisällään monia ravintoaineita, vitamiineja sekä hivenaineita, jotka vaikuttavat positiivisesti ihon kuntoon. Porkkanat eivät ainoastaan ole terveellisiä, ne myös kaunistavat. Tiedätkö, miten voit tehdä porkkanakasvonaamion kotona?

Tämä on todella miellyttävä puheenaihe, eikä vain minulle (koska tykkään kirjoittaa siitä), vaan myös teille (koska haluatte lukea tee-se-itse tuotteista). Kotitekoinen porkkanakasvonaamio – teillä kaikilla on varmasti porkkanoita keittiössä. Paras vaihtoehto on tietenkin maalla kasvanut porkkana, luonnollinen ilman kemikaaleja. Tällä tavalla se sisältää enemmän ravintoaineita. Jos ekologisia porkkanoita on vaikea saada, kaupasta ostettu porkkana kelpaa. Aloitetaan.

Porkkanat – sisältävät paljon vitamiineja, mukaan lukien A-, K-, B1-, C-, B2- ja PP-vitamiineja. Lisäksi ne ovat pullollaan hivenaineita, jotka ovat tärkeitä iholle: fosfori, magnesium, sinkki ja kupari. Porkkanat sisältävät myös paljon beta-karoteenia – hyvin vahvaa antioksidanttia.

Mitkä ovat hoito-ominaisuudet?

Ensiksi, porkkanat neutralisoivat vapaiden radikaalien haitalliset vaikutukset ja ehkäisevät samalla ihon, hiusten ja kynsien ennenaikaista ikääntymistä. Porkkanoiden ihoa värjäävistä ominaisuuksista tulisi myös olla tietoinen, sillä luonnollisen rusketuksen ystävät syövät niitä runsaasti. Lisäksi porkkana ravitsee ihoa todella hyvin.

Mille ihotyypille sitä suositellaan? Öljyiselle iholle.

Porkkananaamio

Kotitekoinen porkkananaamio on helppo tehdä ja se ei vaadi paljoa vaivaa. Tarvitset muutamia ainesosia mutta niiden saannin ei tulisi olla ongelma. Sekoituksen voi levittää kasvoille välittömästi ainesosien yhdistämisen jälkeen. Huomaa itse, kuinka helppoa se on! Tässä on porkkanakasvonaamioni resepti!

Ainesosat:

  • 2 tuoretta, keskikokoista porkkanaa,
  • 1 rkl oliiviöljyä (tai vastaavaa öljyä),
  • 1 rkl luonnollista öljyä,
  • sitruunamehua (puolikkaasta sitruunasta)

Ohjeet:

Kuori porkkana ja keitä pehmeäksi. Kaada ylimääräinen vesi pois ja survo porkkana, jotta saat porkkanasoseen. Pistä sivuun jäähtymään. Lisää muut ainesosat ja sekoita hyvin. Naamiosi on valmis.

Käyttö:

Pese kasvojen iho huolellisesti. Levitä naamio kasvoille välttäen silmien aluetta. Anna vaikuttaa 15 minuuttia (tai hieman kauemmin) ja huuhtele pois haalealla vedellä. Siinä kaikki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lashcode Eyelash Serum sai HÄVINNEET RIPSET kasvamaan takaisin!
Tony Moly Inked Cushion Gel Liner – maaginen geelirajaus