Mitä Silmänympärysvoiteista Tulisi Etsiä? 7 Arvokkainta Ainesosaa

Lähetetty: Katse | Kosmetiikkatuotteet

Hei siellä!

Tänään, autan teitä valitsemaan oikean silmänympärysvoiteen/seerumin. Se on todella tärkeä kauneustuote. Tavaratalotuotteita tai ystäväsi suosittelemaa tuotetta ei kannata ostaa. Muistakaa, olemme kaikki erilaisia. Mikä toimii ystäväsi iholle ei välttämättä toimi sinulle. Monet ainesosat silmänympärysvoiteissa voivat ärsyttää ihoa ja aiheuttaa kuivuutta pitkäaikaisen käytön jälkeen. Monet silmävoiteet sisältävät hoitavia ainesosia mutta eivät kuitenkaan sisällä tärkeimpiä ainesosia, jotka ovat välttämättömiä silmien herkälle iholle.

Mitä Silmänympärysvoiteista Tulisi Etsiä?

Anna kun selitän. Kun etsit silmävoidetta tarkista, jos se sisältää:

  • A- ja E-vitamiineja – niin sanottuja nuoruuden vitamiineja. Ne luovat jokaisen ”arvostettavan” kasvovoiteen, seerumin ja jopa hiusten hoitoaineen perustan. Ne toimivat intensiivisesti, ehkäisten kudosten ikääntymistä.
  • Q10-koentsyymi – eniten vastuussa ryppyjen sileyttämisestä ja uusien ehkäisemisestä. Koentsyymin määrä vähenee huomattavasti täytettyämme 30, joten on tärkeää lisätä se päivittäiseen ihonhoitoon.
  • Luonnolliset Öljyt – niiden nuorentava voima on korvaamaton. Öljyt eivät ainoastaan tee rypyistä sileämpiä ja ravitse silmien alla olevaa ihoa, vaan ne suojaavat myös epäsuotuisilta sääolosuhteilta ja hidastavat ikääntymisprosesseja.
  • Merilevä – vahvin antioksidantti, jonka luonto on meille suonut. Merilevä on salainen ase ryppyjä vastaan ja se sisältää monia ihoa nuorentavia ainesosia, tekee ihosta kiinteämmän ja paksumman sekä tekee rypyistä sileämmät.
  • Kollageeni – En voi kuvitella hyvää silmävoidetta ilman tätä tärkeää ainesosaa. Se pitää ihon nuorena, paksuna ja kiinteänä ja parantaa solutoimintaa. Kollageeni palauttaa ihosoluja ja tuo joustavuutta.
  • Hyaluroonihappo – todellinen nuoruuden eliksiiri. Se pitää ihon sileänä ja kiinteänä. Hapon ansiosta iho on kosteutettu (yksi molekyyli voi sitoa noin 250 vesimolekyyliä), joka takaa kudosten oikean toiminnan.
  • Pantenoli (pro-vitamiini B5) – tarjoaa iholle suojaavan kerroksen pinnalle ja ei anna solujen menettää paksuuttaan. Pantenoli kosteuttaa ihoa hellävaraisesti ja estää myrkkyjen pääsyn sisäpuolelle. Se toimii kilpenä vaurioittavia sääolosuhteita vastaan. Yhdessä aurinkovoiteen kanssa se voi pitää ihon loistokunnossa.

Jos aiot ostaa hyvälaatuisen silmänympärysvoiteen tai seerumin varmista, että se sisältää näitä ainesosia. Olisi täydellistä, jos se sisältäisi enemmän kuin yhtä nuorentavaa ainesosaa. Hyvää päivänjatkoa teille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Luomivärit tapetilla! Jean Michel Basquiat – kaksi häikäisevää Urban Decay -palettia
Kylvetetään harjamme ja kampamme! Miten se tehdään ja mitä tuotteita käytetään?