Miten…? Täydellinen Meikki Ensitreffeille – Kokeillut&Todistetut Menetelmät

Ensitreffit aiheuttavat yleensä tunteita. Tiedätte mitä tarkoitan: perhosia vatsassa ja hymy, joka ei katoa kasvoilta. Jännitystä ei voi verrata mihinkään muuhun (hmm… ehkä joululahjojen avaamiseen lapsuudessamme).

Moni teistä miettii varmaan, miten tuntea olonsa hyväksi ja itsevarmaksi treffeillä. Sinun ei tarvitse huolehtia ulkonäöstäsi puhuessasi treffikumppanillesi. Miltä meikkini/ihoni/ripseni näyttävät? Onko huulipunani levinnyt? Käytä kokeiltuja ja todistettuja menetelmiäni välttääksesi kaikki nämä turhat ajatukset. Et enää ajattele ulkonäköäsi ja voit keskittyä täysin vastapäätä istuvaan ihmiseen.

Ensitreffit. Arvokkaita vinkkejä:

  1. Älä muuta ulkonäköäsi radikaalisti. Jos jokin menee pieleen, tulet järkyttämään vaikuttamisen sijaan. Unohda hiussalongit ja äärimmäiset hiustenleikkuut ja kauneushoitolat sekä ihonhoidot. Ihosi saattaa tarvita aikaa sellaisen jälkeen.
  2. Mieti, mihin olette menossa. Eri meikki sopii eleganttiin ravintolaan, rokkikeikalle tai kävelyyn puistossa. Jos et tiedä, mihin treffiseurasi on viemässä sinua, ota mukaasi kauneuslaukku punaisella ja neutraalilla huulipunalla, luomivärejä hennoissa pastelliväreissä tai nudesävyissä ja intensiivisempiä sävyjä, mikäli paikka onkin hieno.
  3. Täydellinen meikki merkitsee kosteutettua ihoa ja primerin käyttöä (ihotyypille sopivaa). Tuloksena meikkisi kestää kauan ja on viehättävä. Muista myös käyttää sopivia määriä meikkituotteita. Sinun ei tarvitse levittää puolta meikkivoidepulloa kasvoihin peittääksesi virheitä. Tällä tavalla et koskaan saa aikaiseksi ihanteellista ja luonnolliselta näyttävää meikkiä ja kasvosi näyttävät naamiolta. Primeria ja meikkivoidetta tulisi levittää kasvoihin herneen kokoinen pallo.
  4. Kun laitat ripsiväriä ja huulipunaa muista, että luonnollinen ulkonäkö voittaa halvan ja mauttoman. Paakkuuntuneet ripset tai kirkkaat värit huulissa eivät tee vaikutusta treffikumppaniisi. Hän ei varmaan saa mahdollisuutta katsoa silmiisi, jos kasa ripsiväriä vie kaiken huomion. Luonnollinen huulipuna, silmiä esiin tuova beige luomiväri, korkealaatuinen ripsiväri ja (ennen kaikkea) hymy – paras kauneuseliksiiri maailmassa.

Rehellisesti, haluaisin käydä treffeillä ilman meikkiä ollenkaan sen sijaan, että käyttäisi valtavia määriä kauneustuotteita, joka vähentää naisen luonnollisuutta ja viehätystä. Anna miehen (tai naisen) tutustua aitoon sinuun. Olet kaunis omana itsenäsi. Pitäkää huolta itsestänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kosteuttavat kuutiot tavallisen voiteen sijaan? Tee-se-itse
Vahvat & Kauniit Ripset? Tiedän Helpon Tavan!