Miten tehdä täydellinen meikki? Luottomenetelmäni

Lähetetty: Meikki | Tee Se Itse

Hei naiset!

Jokainen meistä tietää, että meikin tulisi olla näkymätön. Kesti kauan ennen kuin opin tekemään sellaisen meikin, puhumattakaan loppuun käyttämieni meikkien määrästä. Lopulta onnistuin tekemään luonnollisen meikin. Nyt voitte lukea itse, kuinka helppoa se on.

Löydä täydellinen sävy meikkivoiteelle ja peitevoiteelle

Useimmat tytöt pitävät tätä vaikeana tehtävänä. Lisäksi, suurin osa naisista ei osaa levittää meikkivoidetta oikein. Näistä syistä he kärsivät naamiotehosteesta tai tahroista. Mitä tulisi tehdä, jotta meikki näyttäisi luonnolliselta? Levitä monta sävyä meikkivoidetta poskille ja kaulalle ja valitse ihonsävylle sopivin. Muista, että uusi tuote ei voi olla ihonväriä tummempi tai vaaleampi. Samanlainen tehtävä odottaa peitevoiteen valinnassa. Sen sävyn tulisi sopia ihonväriin ja meikkivoiteen sävyyn. Kun oikea tuote on löydetty, sitä levitetään silmien alle sekä värjääntymien ja muiden epätäydellisyyksien päälle.

Kasvojen kaunistaminen

Meikin viimeistelyyn tarvitaan highlighter, aurinkopuuteri ja poskipuna. Highlighteria laitetaan silmien alle, poskipäihin ja kaikkiin paikkoihin, joita haluaa tuoda esiin. Valitse nestemäinen tai painettu tuote. Tuotteen sisältämät kiiltävät partikkelit heijastavat valoa ja vähentävät ryppyjen näkyvyyttä. Aurinkopuuteri on myös täydellinen tuote kasvojen contouringiin. Levitä sitä poskipäitä pitkin, leukaan, nenään, otsaan ja ohimoon. Tällä tavalla luodaan luonnolliselta näyttävä rusketus. Ihon kaunistamisen viimeistelemiseksi, käytä poskipunaa. Levitä tuotetta pikaisesti alueille, joissa ei ole muuta kosmetiikkaa.

Silmien ja huulien meikki

Rajauskynä voi tehdä ripsien juurirajasta optisesti paksumman ja täydentää meikkiä. Käytä geelirajauskynää tai tavallista rajauskynää. Luomea ei saisi koskaan vetää piirtämisen aikana, koska silloin viivasta tulee vino. Pehmeää kynää käyttäessä sitä voi hieraista ja yhdistää luomiväriin. Käytä ripsiväriä leveästi istuvilla harjaksilla. Aseta harja ripsien juurirajaa vasten ja levitä tuotetta siksak-liikkeellä. Silmämeikki on valmis! Aika huulille. Rajaa huulet huultenrajauskynällä ja täytä huulet valitulla huulipunalla. Muista, että huultenrajauskynän ja huulipunan sävyjen on oltava samankaltaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vartalovoidepala: Tee-se-itse resepti
Voiko Tekoripsiä Käyttää Uudelleen? Pidä Ne Puhtaana!