Moon Wakai – kaunis ja nuori ulkonäkö Yoskinella

Lähetetty: Katse | Kosmetiikkatuotteet

Yoskine on yksi suosikki kosmetiikkamerkeistäni.

Se hämmästyttää kuvailuilla ja tuotteiden nimillä sekä pakkauksilla, epätavallisilla ainesosilla ja ystävällisellä hinnalla. Yoskine on laatua, josta ei tarvitse maksaa liikoja.

Voidetta ei kuitenkaan tulisi koskaan ostaa pakkauksen perusteella eikä kirjaa kannen perusteella – siksi tutkin jokaisen Yoskinen tuotteen tarkemmin, enkä odota liikoja, vaan koska se sisältää bambuhiiltä tai eksoottista kukkaa, jonka odotetaan olevan hyaluroonihappoa parempaa.

Kokeilin Illumi-Filler -tuotetta yhtä kauan kuin mitä tahansa muuta voidetta (eli noin kuukauden). Yoskine kuvailee tuotetta ”ryppyjen täyttäjänä”. Se ei ainoastaan sisällä mikroskooppisia silkkipartikkeleita, vaan toimii myös ihoa kohentavana ja epätäydellisyyksiä korjaavana tuotteena, joka tekee rypyistä sileämpi kahdessa vaiheessa:

  • toimii nanomolekyylikalvona, joka luo suojaavan ja sileyttä antavan kerroksen iholle
  • seerumin sisältämät silikoni mikrosienet imeytyvät ja yhdistyvät ihon alla oleviin vesipartikkeleihin lisätäkseen niiden kokoa ja tehdäkseen ulkoisesta ihosta sileän

Illumi-Filler -voiteen säännöllinen käyttö kiinteyttää silmien ja huulten ihoalueita. Se on hyvin keskittynyt ja tehokas tuote. Tämän lisäksi, se imeytyy nopeasti ja tuoksuu miellyttävältä. Iholle ei jää rasvaista kerrosta mutta tuntuu siltä, että kasvojen kaikkia tärkeitä osia suojaisi hento geelikerros.

Ylpeydellä ja tyytyväisenä voin myöntää, että Yoskine ei tuota pettymystä. Illumi-Filler toimii todella ja tekee upeaa työtä. Minusta tuntuu, että se luo symbioosin ihon kanssa: imeytyy hyvin ja suojaa samalla ulkopuolta, jotta silmien ja huulien ihoalueet voisivat näyttää nuorelta ja rypyt pienentyä. Ennen minulla oli Chanelin silmänympärysvoide kosteuttavalla toiminnalla ja nyt on myönnettävä, että jonkin ajan kuluttua se alkoi pyöriä iholla. Yoskinen Illumi-Filler tekee rypyistä sileämmät upeasti, eikä se pyöri iholta vaikka se on geelimäinen koostumukseltaan. Se on loistava ja tulen taatusti ostamaan sitä uudestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kylvetetään harjamme ja kampamme! Miten se tehdään ja mitä tuotteita käytetään?
Riippuvien luomien meikki – Miten meikata oikealla tavalla?