Nanoil Retinol Face Serum – rakkautta ensi käyttökerralla

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Heips! <3

Olin aika tyytymätön ihooni muutama kuukausi sitten: suuret ihohuokoset, ryppyjä, eloton iho… Oli selvää, että ihoni tarvitsi apua mutta en halunnut pistää rahaa kalliisiin kauneuskäsittelyihin, joissa täytyy käydä monta eri kertaa monen viikon aikana (ellei kuukauden) – eli tuloksia saa odottaa kauan. Tämän takia päätin valita toisen tien ja tarttua kasvoseerumiin. Koska retinoli on yksi tunnetuimmista anti-age ainesosista kosmetiikka-alalla, valitsin sitä sisältävän kauneustuotteen – Nanoil Retinol Face Serumin. Ja tiedättekö mitä? Olen rakastunut! Jatkakaa lukemista ja saatte tietää miksi!

arvostettu retinolikasvoseerumi Nanoil

Nanoil Retinol Face Serum – kuvaus

Olen huomannut, että tämä seerumi on blogimaailman hitti. Sen arvostelleet naiset kertovat Nanoilin anti-age seerumin hoitavan juovia, hidastavan ikääntymistä, korjaavan ihoa, vähentävän ryppyjä, kutistavan ihohuokosia, tasapainoittavan talituotantoa, ylläpitävän kosteutusta ja tasoittavan ihonsävyä… voin vielä lisätä, että Nanoil Retinol Face Serumin design on upea ja pullosta löytyy 50 ml tuotetta, eli enemmän kuin yleensä.

Yleisellä tasolla – Nanoilin retinoliseerumi on ei-rasvainen tuote, eli sitä on helppo levittää ja se ei jätä öljyistä tunnetta kasvoille. Aivan mahtavaa.

Nanoil Retinol Face Serum – ainesosat

Minusta tässä tuotteessa on kaksi mainitsemisen arvoista ainesosaa. Ensimmäinen on tietenkin retinoli, joka löytyy luettelosta nimellä retinyylipalmitaatti. Kyseessä on A-vitamiinijohdannainen. Retinoli on todistettu anti-age ainesosa, joka ravitsee ja tasapainottaa talituotantoa. Ainesosa jättää jälkeensä tasaisen ja paremman näköisen ihon. Toinen ainesosa uutetaan aasialaisesta kasvista nimeltä Punarnava. Antioksidanttinen kasvi ottaa aktiivisen roolin ihon nuorentamisessa ja ihonsävyn parantamisessa. Lisäksi se taistelee vapaita radikaaleja vastaan.

suositeltu retinolikasvoseerumi Nanoil

Nanoil Retinol Face Serum – käyttö

Ihmettelet varmasti, miten Nanoilin retinoliseerumia käytetään. Useita retinoliseerumeja käytetään 2–3 kertaa viikossa, koska ne voivat ärsyttää ihoa tai aiheuttaa ”outoja” reaktioita, kuten punoitusta tai ihon liiallista kuoriutumista. Tästä ei tarvitse huolehtia enää. Se on tietenkin mahdollinen ihoreaktio, mutta nämä oireet ovat tyypillisiä vanhoille retinolimuodoille. Kokemattomissa käsissä retinoli saattaa aiheuttaa epämukavuuden tunnetta.

Nanoil Retinol Face Serumissa on retinyylipalmitaattia, joka on täysin turvallista iholle ja lisäksi se hoitaa ryppyjä sekä muita ikääntymisen merkkejä todella hyvin. Aloin käyttää tuotetta joka päivä ennen nukkumaanmenoa. Aamuisin käytän voidetta SPF aurinkokertoimella. Ihoni tottui retinoliin todella hyvin jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Nanoil Retinol Face Serum – vaikutukset ja kommentit

Nanoil Retinol Face Serum oli siis rakkautta ensi käyttökerralla. Olin käyttänyt muitakin retinoliseerumeja ennen tätä mutta mikään niistä ei antanut sitä mitä Nanoil antoi. Tuote silotti otsani juovat ja sai ihostani huomattavasti terveemmän näköisen. Ihohuokoset katosivat ja ihoni ei ole enää rasvainen, eli myös epämiellyttävä kiilto katosi kasvoilta.

Mikä sai minut ostamaan Nanoil Retinol Face Serumin? Ystäväni osti seerumin uusiakseen ihoaan ja päästäkseen eroon aknesta ja muista kauneusvirheistä. Koska tuote sopi hänelle todella hyvin, päätin itsekin kokeille Nanoilin retinoliseerumia.

Voisin lisätä, että huomasin eron aika nopeasti – ensimmäisen kuukauden aikana. Ihosta tuli itse asiassa sileämpi ja kauniimpi jo muutaman käytön jälkeen. Nanoil tarvitsee tietenkin vähän enemmän aikaa silottaakseen juovia mutta mikään kauneustuote ei pysty siihen silmänräpäyksessä.

arvostettu retinolikasvoseerumi Nanoil

Nanoil Retinol Face Serum – ostaminen

Retinoliseerumin löytää viralliselta Nanoil verkkosivulta, eli nanoil.fi. Tiesittekö, että Nanoilin valikoimassa on myös muuta kuin kasvoseerumeja? Heillä on myös kosmetiikkaöljyjä, shampoita ja hiusnaamioita. Käykää katsomassa.

Oletteko jo tutustuneet Nanoiliin? Kertokaa, mitä tuotteita olette käyttäneet.

Pusuja ja haleja <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viime kuukauden suosikki: Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream by Yves Rocher (Riche Creme)
MENESTYSTUOTE! Keratiinipohjainen hiustenhoitotuote: Nanoil Keratin Hair Maskin arvostelu