Nanolashin klusteriripset – DIY Lash Extensions – Rehellinen arvioni

Tytöt, on aika kohdata faktat silmästä silmään. Kukapa meistä ei unelmoisi pitkistä ja paksuista ripsistä, joissa on kaunis kaari? Kaikki meistä unelmoivat tästä. Jos siis voit saavuttaa tämän vaikutuksen kotona, miksi et kokeilisi sitä? Siksi testasin Nanolashin DIY Lash Extensions -ripsienpidennyksiä!

klusteriripset nanolash

DIY Eyelash Extensions on Nanolashin upouusi ja ainutlaatuinen tuote. Nämä kotona käytettävät tekoripset voidaan kiinnittää vain 10 minuutissa. Kuulostaa houkuttelevalta, eikö? Mikä parasta, valmistaja takaa, että nämä ylelliset klusteriripset kestävät jopa 5 päivää! No, minun oli pakko testata se!

DIY Lash Extensions Nanolashilta – minkä vaihtoehdon valitsin?

Aloitan pienellä selityksellä. Kun vierailet Nanolashin verkkosivustolla, huomaat, että samasta tuotteesta on valittavana useita eri versioita. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • yhden ripsienpidennyspakkauksen – se koostuu 36 valmiista ripsienpidennyksestä kolmessa pituudessa: 10, 12 ja 14 mm. Sinun on myös hyvä tietää, että valittavana on peräti 8 tyyliä;
  • eyelash extension kit – tämä on täydellinen setti, joka sisältää käyttövalmiiden klusteriripsien lisäksi myös removerin, bonderin, sealerin ja erikoispinsetit.

Tässä vaiheessa minun on myönnettävä, että valtava valikoima on yksi tuotteen suurimmista eduista. Yhdellä kotelolla klusteriripsiä voi luoda itse Russian Volume -efektin, mutta myös herkän ja hienovaraisen ilmeen arkikäyttöön.

Nanolashin klusteriripsien kiinnittäminen kotona – onnistuiko se?

Siirryn nyt arvostelun tärkeimpään kohtaan, eli klusteriripsien kiinnittämiseen itse. Muistutan vielä, mitä Nanolash brändinä takaa:

  • ripsienpidennysten kiinnittämisen on tarkoitus kestää noin 10 minuuttia;
  • niiden käyttämiseen ei tarvita aiempaa kokemusta;
  • käytön on tarkoitus olla yksinkertaista ja hauskaa.

Voin rehellisesti myöntää, etten ole koskaan kokeillut ripsienpidennysten kiinnittämistä itse kotona. Jopa tavalliset tekoripset vaativat minulta enemmän kuin vain 10 minuuttia. Joten ryhdyin heti kiinnittämään klusteriripsiä!

Poistin meikkini ensin kunnolla ja levitin sitten ohuen kerroksen bonderia. Valitsin haluamani ripsienpidennykset, sillä bonderin tahmeaksi muuttuminen kestää noin 30-60 sekuntia. Seuraavaksi kiinnitin pinseteillä klusteriripset ripsieni alle, noin 1 mm päähän ripsirajasta, painoin ripset kevyesti yhteen ja levitin lopuksi hieman sealeria valmiin lookin päälle. Viimeisen vaiheen on tarkoitus poistaa bonderin jättämä ylimääräinen tahmea kerros.

ripsienpidennykset nanolash

Käytin 4 klusteriripsiä Nanolash Flirty silmää kohden. Koko prosessi kesti alle 10 minuuttia. Voin siis todellakin vahvistaa valmistajan väitteet.

Kestivätkö ripsienpidennykset 5 päivää?

Muistutan, että valmistaja takaa, että yhden kiinnityskerran vaikutukset voivat kestää jopa 5 päivää. Testasin sen!

Kiinnitin tekoripset tiistaina. Seuraavana tiistaina…. ne olivat edelleen juuri sellaiset kuin halusin! Päätin käyttää niitä vielä yhden päivän ja jatkoin ilman, että huomasin rajuja muutoksia ripsieni ulkonäössä. Samalla yritin huolehtia ripsienpidennyksistäni asianmukaisesti:

  • Nukuin selälläni – en halunnut altistaa ripsiä mekaanisille vaurioille.
  • Harjasin ripset päivittäin – poistaakseni niistä pölyn ja muut epäpuhtaudet;
  • Poistin meikkini varovasti – tietenkin kosmetiikalla, joka ei sisältänyt öljyä.

Mielestäni nämä yksinkertaiset toimenpiteet varmistivat, että klusteriripset kestivät jopa 8 päivää.

Poistin klusteriripset itse, käyttämällä removeria. Poisto tai ripsien käyttö eivät vahingoittaneet ripsiäni lainkaan. Halusin kuitenkin nähdä, voisinko käyttää niitä uudelleen. Tämä johtuu siitä, että valmistaja ilmoitti, että ne on suunniteltu kertakäyttöisiksi.

Kun olin poistanut liiman mustasta nauhasta, en huomannut ripsissä minkäänlaisia muutoksia. Seuraavana päivänä kiinnitin ne uudelleen, ja vaikutukset olivat samat kuin ensimmäisellä kerralla.

ripsien pidennykset kotona

DIY Lash Extensions – olenko tyytyväinen niihin?

DIY Eyelash Extensions ovat ylellisyystuote. Nämä tekoripset kiinnittää 10 minuutissa, eikä niiden kestävyydessä ole moitteen sijaa.

Kotona käytettävät klusteriripset tekivät minuun vaikutuksen pehmeydellään, joustavuudellaan ja laajalla valinnanvarallaan. Yhdellä pakkauksella voit luoda Russian volume -tyylin tai herkän lookin arkikäyttöön.

Mielestäni nämä ovat parhaat kotona käytettävät tekoripset, joita minulla on ollut ilo testata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hyvä Maskara? Ei Ongelmaa! Tutustu Kauneusmarkkinoiden Parhaiden Ripsivärien Listaukseen!