Onko puinen, antistaattinen kampa ostamisen arvoinen?

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Ympäristöystävällisten tuotteiden villitys on rantautunut myös hiustenhoidon maailman. Monet meistä, jotka pitävät hiustenhoitoa erittäin tärkeänä, käyttävät mielellään antistaattisia puisia hiuskampoja. Mikä on niiden vaikutus ja suurimmat hyödyt? Mukavia lukuhetkiä!

Millainen kampa on toimii parhaiten? Muovi vs. puu

Suuri enemmistö valitsee ennemmin puisen kamman. Eikä mikään ihme, sillä puu ehkäisee hiusten staattisuutta. Lisäksi puiset kammat ovat sileitä, eivätkä hiukset tartu niihin samalla tavalla kuin muovikampoihin. Lisäksi ne ovat monesti kestävämpiä. Puukampojen hampaat eivät ole myöskään teräviä, joten ne eivät ärsytä päänahkaa.

Millainen puukampa kannattaa valita?

Paras puukampa on sellainen, joka ei nypi hiuksia eikä ärsytä päänahkaa. Samalla sen avulla voit luoda haluamasi ilmeen. Kun valitset kampaa, kiinnitä huomiota hampaiden asetteluun, niiden pituuteen ja kokoon sekä varmista, että kampaa on mukava käyttää ja helppo puhdistaa. Hyvin valittu kampa korvaa minkä tahansa hiusharjan, myös villisian harjaksista valmistetun. Muista vain, ettet kampaa hiuksia, kun ne ovat vielä märät, koska kampa kuluu nopeasti ja vaurioitunut materiaali (olipa se sitten luonnonmateriaalia tai ei) voi vahingoittaa hiuksiasi.

Puukammalla on useita etuja:

  • se ehkäisee hiusten sähköistymistä
  • se tekee hiuksista sileämmät
  • se sopii kaikille hiustyypeille
  • se on hellävarainen sekä hiuksille että päänahalle
  • se stimuloi hiusten kasvua
  • se toimii hyvin myös päänahan hieronnassa
  • se ravitsee levittämällä talia hiusten pituuksiin.
  • se poistaa epäpuhtaudet

Miten puukampaa käytetään?

Puinen kampa toimii aivan kuten mikä tahansa muukin kampa tai harja. Leveähampainen kampa toimii hiusten kampaamiseen, kun taas hienohampainen kampa on kätevä apuri muotoilurutiinin aikana.

Miten puukampa pidetään puhtaana?

Puukampa on syytä pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Lämmin vesi ja saippua tai shampoo toimivat puukammalle parhaiten. Muista pyyhkiä ylimääräinen vesi pyyhkeellä jokaisen pesun jälkeen ja anna kamman kuivua ilmakuivaksi. Kannattaa myös kokeilla hieroa kampaan hiustyypillesi sopivaa hiusöljyä, näin kampa palvelee sinua pidempään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kosteuttava Algae Hair Conditioner Nanoililta: Arvostelu ja Testi
Tee DIY-luonnonkosmetiikkaa itse kotona