Paras tapa saada virheetön iho? Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2%

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Moi kaikille,

Olette varmaan kuulleet hyaluronihaposta ennenkin ja tiedätte, miten tärkeä ainesosa se on iholle. Meitä muistutetaan jatkuvasti riittävästä vedenjuonnista ja ihon hoitamisesta hyaluronihapolla – mikäli haluamme säilyttää nuorekkuutemme. Hyaluronihappo on kuulemma vastustuskykyisen ihon A ja O. Se on ihan totta mutta kukaan ei ole vaivautunut kertomaan minkälaista hyaluronihappoa tulisi käyttää. Kukaan ei myöskään ole kertonut, että suurin osa kaupallisista kauneustuotteista hyaluronihapolla ovat täysin… tehottomia. Tänään aion siis tehdä parhaani täydentääkseni puutteellista tietoa hyaluronihaposta. Tämän julkaisun jälkeen tulette tietämään minkälaista hyaluronihappoa tulisi ostaa ihonhoitoa varten. Kerron myös uusimmasta löydöstäni – Nanoil Hyaluronic Face Serumista. Oletteko valmiita?

Hyaluronihappo – tyypit, vaikutukset ja kaikki mitä tulisi tietää siitä

Päätin, että en aio tehdä täydellistä listaa hyaluronihappotyypeistä ja kertoa niistä erikseen, koska se olisi hyödytöntä. Vain yhdellä asialla on oikeasti väliä – hyaluronihapolla on erilaisia molekyylimassoja. On olemassa hyaluronihappoa pienellä, keskisuurella ja suurella molekyylimassalla. Mikä niistä on paras? Tietenkin hyaluronihappo pienellä molekyylimassalla. Mitä pienempiä molekyylit ovat, sitä syvemmälle ihoon ne pääsevät. Haluamme hyaluronihapon imeytyvän syvälle ihoon kosteutusta tarvitseviin kerroksiin. Syvällä ihon pinnan alla hyaluronihappo tekee yhteistyötä kollageenin kanssa luodakseen nuorekkaan ja sileän ihon.

Hyaluronihappo – mitä se oikeastaan tekee?

Hyaluronihappo pystyy tekemään monia asioita. Se voi esimerkiksi kosteuttaa ihoa (huom.: yksi molekyyli hyaluronihappoa voi sitoa jopa 250 vesimolekyyliä) ja täydentää ihoa sisältä päin. Mitä se tarkoittaa? Sitä voisi verrata pehmeään tyynyyn, joka on vastuussa ihon vastustuskyvyn, kimmoisuuden ja nuorekkuuden parantamisesta. Pitäkää mielessä, että suuri hyaluronihappopitoisuus ihossa merkitsee RYPYTTÖMYYTTÄ. Ikääntyessämme hyaluronihapon määrä ihossa vähenee huomattavasti ja siksi iholle tulisi tarjota tätä luonnollista kosteuttajaa ulkoisesti – eikä sen tekemiseen tarvitse olla 40-vuotias!

Hyaluronihappo – miksi sitä on niin vähän kauneustuotteissa?

Niinpä, miksi? Useimmissa tapauksissa hyaluronihapon määrä tavallisissa kauneustuotteissa on hyvin vähäinen, eikä se hyödytä mitään. Monet eivät lue tuotteen etikettiä nähdäkseen, kuinka paljon hyaluronihappoa se sisältää. Mikäli tuote sisältää edes pienen määrän tätä luonnollista kosteuttajaa, valmistaja voi valitettavasti mainostaa sitä suurin kirjaimin ja antaa ymmärtää tuotteen olevan pullollaan hyaluronihappoa – vaikka näin ei olisikaan. Valmistaja haluaa tietenkin kuluttajien ostavan heidän tuotteita.

Kuten olette jo arvanneet, tällaiset tuotteet eivät tuo toivottuja tuloksia. Jos haluaa ihon nauttivan ja tuntevan hyaluronihapon voiman, hyaluronihapon tulisi löytyä tuotteen INCI-listan kärkipäästä. INCI-listan tulisi muutenkin olla lyhyt. Mitä vähemmän ylimääräisiä ainesosia, sitä paremmat tulokset.

Hyaluronihappo – miksi se on tehokkaimmillaan kasvoseerumissa?

Mielestäni on vain loogista, että jos haluamme ainesosan imeytyvän syvälle ihoomme, kuljetuksen on sujuttava mutkitta. Vain kasvoseerumi tarjoaa tarpeeksi nestemäisen koostumuksen tähän tehtävään. Lisäksi se antaa aktiivisten ainesosien imeytyä syvimpiin ihokerroksiin. Nanoilin loistavasti imeytyvä kasvoseerumi sisältää laadukasta hyaluronihappoa pienellä molekyylimassalla.

Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2% tarjoaa suuren määrän hyaluronihappoa tehokkaimmassa mahdollisessa muodossa – eli kasvoseerumissa. Tämä tekee tuotteesta maksimaalisen tehokkaan.

Nanoil Hyaluronic Acid 2% kasvoseerumi – ainesosat

Nanoilin kasvoseerumi ei rasita ihoa liian monella ainesosalla. Tuotteen INCI-listassa on itse asiassa vain neljä ainesosaa. INCI-lista on siis hyvin lyhyt. Perusainesosa – eli vesi (ei niin yllättävää) – luo tehokkaan kaksikon yhdessä hyaluronihapon (listan toinen ainesosa) kanssa. Täydellinen ihon kosteutukseen. Toiset ainesosat pitävät seerumin nestemäisenä, ylläpitävät sen ominaisuuksia ja auttavat aktiivisia sekä kosteuttavia ainesosia imeytymään syvälle ihoon.

Analysoidessani Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2% -seerumin INCI-listaa, en nähnyt parabeeneja, hajusteita, väriaineita, silikoneja tai muita kummallisia, ihoa tukkivia ja ärsyttäviä ainesosia. Kuten huomaatte, tuotteen sisältö on virheetön. Lyhyen ainesosalistan ansiosta Nanoilin kasvoseerumi hyaluronihapolla sopii myös herkälle iholle ja iholle pinnallisilla verisuonilla.

Nanoil Hyaluronic Acid 2% kasvoseerumi – hyvät puolet

Hoidettuani ihoani Nanoil Face Serum Hyaluronic Acid 2%:lla yli kuukauden, huomasin seuraavat muutokset:

  • huomattavasti kosteutetumpi iho
  • ei enää kireyden ja kuivuuden tunnetta
  • ihostani tuli miellyttävät sileä ja kimmoisa
  • iho ei enää ärsyynny
  • tasaisempi ihonsävy
  • vähemmän juovia
  • meikki pysyy kauemmin kasvoilla (kun seerumia käyttää aamulla)

Nanoil Hyaluronic Acid 2% kasvoseerumi – mistä sitä voi ostaa?

En halua ottaa turhia riskejä, eli itse ostin hyaluronihappokasvoseerumin Nanoilin viralliselta verkkosivulta. Se tuli aika nopeasti hyvin pakatussa pahvilaatikossa. Enkä tietenkään pystynyt tilaamaan vain yhtä tuotetta. En voinut vastustaa arganöljyä ja siksi tilasin senkin. Nanoilin valikoima on todella monipuolinen! Kasvoseerumi hyaluronihapolla on kuitenkin suosikkini – sille ei löydy vertaista. Ja hintakin on kohdillaan! <3 Käykää itse katsomassa: nanoil.fi

Siinä kaikki tältä kertaa. Mikäli joku teistä käyttää Nanoilin kasvoseerumia – tai muuta hyaluronihappoa sisältävää kasvoseerumia – muistakaa kertoa ajatuksianne kommenteissa. Odotan innolla.

Pitäkää huolta toisistanne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tyyppisiä Ihonhoitotuotteita
Miten ehkäistä hiusten lässähtämistä? Minä sain avun Nanoil Hair Volume Enhancerista