Poikien kulmakarvat. Lainasit Kulmakarvat Poikaystävältäni!

Lähetetty: Katse | Meikki

Hei siellä!

Ohuet, tuuheat, luonnolliset tai kaarevat? Ei sittenkään! Kulmakarvojen on näytettävä erilaisilta tästedes. Jos haluat tietää uusimmista kauneustrendeistä, jatka lukemista!

Täydellisen kaarevat kulmakarvat

Nämä kulmakarvat ovat olleet ‘in’ tähän asti. On olemassa monia kulmakarvojen muotoilu- ja värjäämisohjeita. Ne on muotoiltava ihanteellisesti; yksikään karva ei voi sojottaa kulmista. Tämän vaikutuksen aikaansaaminen kestää puolet aamusta. Haluatteko mielipiteeni? Nukun mieluummin pidempään sen sijaan, että piirrän itselleni kulmakarvoja. Onneksi meikkaajat kannattavat uusia trendejä, jotka tekevät elämästäni paljon helpompaa. Mitä ovat poikien kulmakarvat?

Poikien kulmakarvat

Voit heittää hyvästit kulmakynille, geeleille ja rajausväreille… Poikien kulmakarvat – suosiossa tällä kaudella (ja toivottavasti seuraavinakin) – ovat sekavat, näyttävät hyvin luonnollisilta ja eivät vaadi kauneustuotteita. Jos et osaa täyttää tai värjätä kulmakarvojasi, ei hätää! Poikien kulmakarvat eivät ole täydellisen tasaiset. Niitä ei tarvitse värjätä! Niitä voi vain korostaa hieman.

Miten saada poikien kulmakarvat?

Poikien kulmakarvat näyttävät miesten kulmakarvoilta. Täyteläiset ja paksut; ominaista on yksinkertainen muoto. Toisin sanoen, kaarevia ja kauneustuotteilla täytettyjä kulmakarvoja ei enää ole. Jätä poikien kulmakarvat luontoäidille – hän tietää mitä tehdä. Anna kulmakarvojesi kasvaa luonnollisesti. Poikien kulmakarvat nuorentavat vuosilla ja tekevät kasvoista pehmeämmät.

Houkuttaako poikien kulmakarvojen kokeilu? Pidätkö ideasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Bourjois Volume Reveal – Onko se ostamisen arvoinen?
Hyödylliset meikkivinkit – kaikki peitevoiteesta