Puhdas iho? Se on mahdollista Nanoil Vitamin C Face Serumin avulla!

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Jos tekisin listan kaikkein eniten kysytyistä kysymyksistä olisi selvää, että haluatte kovasti tietää suosikki ihonhoitotuotteistani. Tästä syystä päätin, että tänään kerron yhdestä niistä. Kyseessä on Nanoil Vitamin C Face Serum, yksi parhaista koskaan käyttämistäni kasvoseerumeista. Voit lukea tuotteen ainesosista, vaikutuksista, käytöstä ja hyödyistä alta.

Lukekaa ja kommentoikaa <3

suositeltu c-vitamiini kasvoseerumi Nanoil

Kasvoseerumilla on väliä!

Aloitan kertomalla, kuinka tärkeä osa kasvoseerumi on päivittäisessä ihonhoidossamme – siis TODELLA tärkeä. Vain seerumi pystyy imeytymään ihoon ja sen syvimpiin kerroksiin paikaten tehokkaasti. Mikään kasvovoide tai kosmetiikkaöljy ei pysty siihen, sillä ne vaikuttavat ainoastaan ihon pinnalla suojaten esimerkiksi kuivuudelta. Aloitin kasvoseerumin käytön puolitoista vuotta sitten, ja sen jälkeen ihostani on tullut huomattavasti helpompi hoitaa. Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että seerumi vaikutti ongelman lähteeseen syvällä ihon pinnan alla ja se jos joku antaa loistavia tuloksia.

Miksi Nanoil Vitamin C Face Serum?

Nyt olette ymmärtäneet kasvoseerumin tärkeyden, eli on aika valita oikeanlainen sellainen. Minun tapauksessani valinta on Nanoil Vitamin C Face Serum. Jos mietitte, miksi valitsin tämän seerumin muiden kirkastavien tuotteiden sijaan, minäpä kerron teille. Minusta tämä on markkinoiden paras kasvoseerumi C-vitamiinilla.

Nanoil hyvä c-vitamiini kasvoseerumi

Ainakin neljä asiaa tekee tuotteesta hyvän valinnan:

  • VAIKUTUKSET, koska se on tehokkain koskaan käyttämäni seerumi
  • HINTA, koska se on halvempi kuin muut samankaltaiset tuotteet
  • AINESOSAT, koska se sisältää stabiilia C-vitamiinia sekä muita ainesosia
  • KOOSTUMUS, koska se on kevyt, nopeasti imeytyvä ja se ei jätä rasvaista pintaa iholle

Totuus on se, että en tiennyt tätä ostaessani tuotetta. Luotin seuraamieni bloggaajien arvosteluihin. He suosittelivat Nanoilin tuotteita, joten ajattelin antaa niille mahdollisuuden. Ostin kasvoseerumin, aloin käyttää sitä ja en kadu sitä hetkeäkään!

Mitä Nanoil Vit. C Face Serumista tulisi tietää?

Tämä on erittäin kevyt nuoruuden eliksiiri, jonka tuoksu ja koostumus on niin upea, että olin ihan sekaisin päästäni avattuani pullon. Pidän tässä tuotteessa myös sen mukana tulevasta annostelijasta sekä kauniista pullosta, joka pitää sisällään juoksevaa ja ihanan tuoksuista kasvoseerumia. Seerumi imeytyy ihoon nopeasti ja sen huomaa, sillä ihosta tulee sileämpi, ravitumpi sekä raikkaamman tuntuinen lähes välittömästi käytön jälkeen. Upea tunne!

arvostettu c-vitamiini kasvoseerumi Nanoil

Tässä seerumissa käytetyt ainesosat tekevät siitä kustannustehokkaan ihonhoitotuotteen. Nanoil Vitamin C Face Serumista voi löytää (helposti arvattavissa):

  • C-vitamiinia (1,5 % l-askorbiinihappo)
  • Punarnavaa (Boerhavia Diffusa -juuriuute)

Nämä ainesosat eivät löydy seerumista syyttä. Molemmilla on tärkeä tehtävä: C-vitamiini kirkastaa, korostaa ja nuorentaa, kun taas juuriuute on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta. Yllättävää kyllä, tämä upea seerumi pystyy myös muuhunkin.

Nanoil Vit. C Face Serumin muut hyödyt

Sanoisin tuotteen toimivan ILMIÖMÄISESTI mutta se ei varmaan kerro teille mitään, eli tässä muutama esimerkki.

Ennen kuin aloitin Nanoilin C-vitamiiniseerumin käytön, ihoni oli todella huonokuntoinen. Tein parhaani hoitaakseni ihoa mutta punoitus ja muut kauneusvirheet palasivat aina takaisin ja kuivuuden takia raavin ihoa usein ajattelematta, eli väriongelmat ja arvet olivat arkipäivää. Mikä pahempaa, ihoni oli myös väritön ja eloton. Iho kaipasi ravintoaineita ja huolenpitoa sekä suojaa auringolta, sillä kunto heikkeni aina kesällä.

paras c-vitamiini kasvoseerumi NanoilNeljän viikon C-vitamiinikäsittelyn jälkeen ihoni näytti täysin uudelta. Se ei ole enää kuiva tai ärsyyntynyt, enkä tunne enää epämukavan kireää tunnetta kasvoissa. Iho hehkuu ja on kaunis. C-vitamiiniseerumi auttoi minua vähentämään värivirheitä ja pigmenttiläiskiä, jonka ansiosta iho näyttää nyt tasaisen sävyiseltä.

Minusta tuote on ostamisen arvoinen. Kokeilkaa itse ja huomaatte, mihin tämä C-vitamiinikasvoseerumi pystyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hoitokeino oheneville kulmakarvoille? Nanobrow Seerumi – Arvostelu, Vaikutukset ja Mielipiteet
Kokeilussa mullistava Nanolash Lift Kit ripsien laminointiin kotona. Mitä mieltä olen siitä?