Silmänympäryshoidon rutiini, Tuotteet & Käsittelyt

Lähetetty: Katse | Kosmetiikkatuotteet

Hei!

Silmien ympärillä oleva iho on eniten altis ärsytyksille ja sitä vaivaa usein turvotus. On selvää, että myöhään nukkumaan menevät, pitkään työskentelevät, allergioista kärsivät ja huolenpidosta tietämättömät kärsivät tästä eniten. Mitkä ovat säännöt menestyneeseen ihonhoitorutiiniin?

Silmänympäryksen Ongelmallinen Iho

Iho silmien ympärillä on äärimmäisen ohut, suoninen ja hauras. Siinä on vain vähän talirauhasia, joten kuivuminen ja ärsyyntyminen on helppoa. Tästä syystä tähän ihonalueeseen syntyy ryppyjä ensimmäisenä. Geenit, ikä, ympäristö, ruokavalio, pitkät auringonotot ilman oikeaa suojaa ja vääränlainen meikinpoisto vaikuttavat myös suuresti ihon kuntoon ja ulkonäköön.

Miten silmien ihosta pidetään huolta?

Kotona tehtävä ehkäisymenetelmä – puhdistaminen ja kosteuttaminen – merkitsee paljon. Valitse mieto meikinpoistoaine ja korkealaatuinen silmävoide. Parhaat tuotteet sisältävät ainesosia, jotka tuovat mukanaan happea, sileyttä ja loistoa. On hyvä myös valita tummia silmänalusia vähentäviä, turvotusta lievittäviä ja verisuonia vahvistavia tuotteita. Silmänympärysvoiteen oikeanlainen levitys on tärkeää. Hieronta parantaa ihon kuntoa. Taputtele tuote kulmakaaren alle ja poskipäihin sormenpäiden avulla. Älä levitä voidetta suoraan alaluomeen, koska se voi aiheuttaa vetisiä silmiä ja ärsytystä.

Kauneuskäsittelyt

Silmien ympärillä olevat kauneusvirheet ovat valitettavasti vääjäämättömiä. Jos ne kuitenkin syövät itseluottamustasi, käy kauneushoitolassa ottamassa ammattimainen nuorentava käsittely. Mesoterapia on suosituin. Käsittely lisää veren ja imunesteiden kiertoa, vaalentaa värjääntynyttä ihoa ja poistaa tummia silmänalusia sekä turvotusta. Hyaluroonihappopistot saattavat tuoda samankaltaisia tuloksia. Käsittely tekee rypyistä sileämmät, nostaa luomia ja kiinteyttää ihoa silmien ympärillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tony Moly Inked Cushion Gel Liner – maaginen geelirajaus
Päivittäinen meikkini. Miten teen sen ja mitä tuotteita käytän?