Tahrameikki – miten tehdä katoava silmämeikki?

Lähetetty: Meikki | Tee Se Itse

Tänään minulla on annos meikki-inspiraatiota teille.

Tykkään jakaa blogissani kaikkea, jota löydän netistä. Seuraan kaikki meikkitrendejä ja siksi tulette aina löytämään uusimmat uutiset tältä osastolta. On käynyt ilmi, että meikkifanina oleminen on myös hyödyllistä, sillä sen ansiosta keksin paljon ideoita julkaisuihini.

Päivän teema: TAHRAMEIKKI

Mikä se on? Uusin “Instagram” meikkivillitys, josta tulisi tietää, koska se toimii loistavasti kesällä. Se on hyvin hienostunut versio ‘smoky eye’ -meikistä, joka tuo silmiä esiin kesäauringossa.

Suosittelen meikkiin tutustumista, koska:

  • myös taidottomien on helppo tehdä se,
  • se on täydellinen kesään, esimerkiksi lomamatkalle,
  • se vaatii vain minimimäärän kauneustuotteita.

En usko, että ketään tarvitsee vakuutella lisää. Uskokaa minua, tahrameikki on yksi helpoimmista meikki-ideoista ja se sopii lähes kenelle tahansa sekä on hyvin hienovarainen, samalla korostaen luonnollista kauneutta.

Tahrameikki — miten se tehdään?

Tarvitset vain kaksi asiaa:
yhden luomivärin + pehmeän siveltimen

Aseta luomelle yhtä luomiväriä. Nyt on kesä, eli on paras käyttää hentoja värejä mutta on myös tärkeää valita ihon-, silmien ja hiustenvärille (lue alta) sopiva väri. On tärkeää levittää valittua väriä pyörivin liikkein, kunnes se alkaa sekoittua ihoon ja luo hellän siirtymän värien välillä. Se vaatii kärsivällisyyttä, koska luomivärin levittäminen saattaa kestää hetken. Tahrameikki pysyy parhaiten luomiväripohjan kanssa mutta se ei ole elintärkeää.

Kuka voi hyötyä tahrameikistä?

Givenchy Le Make-Up lähettiläs korostaa sitä, että meikki riippuu silmien muodosta. Koska tämä meikki näyttää sumuiselta pilveltä ilman selviä rajoja, silmien muodosta ei tarvitse välttämättä huolehtia. Tärkeämpää on luoda lähes huomaamaton siirtymä luomivärin ja ihon välillä.

Tahrameikin voi tehdä punaisilla, oransseilla tai keltaisilla luomiväreillä (kesäversio) mutta myös pastelliväreillä, kuten persikka, minttu, sitruuna, pinkki (tyttömäinen versio) tai ruskealla tai kuparilla (hillitty meikki).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 Tavallisinta Meikkivirhettä
Bourjois Volume Reveal – Onko se ostamisen arvoinen?