Vahvat & Kauniit Ripset? Tiedän Helpon Tavan!

Lähetetty: Katse | Meikki

Hei! 

Pitkät ja tuuheat ripset ovat naisellisuuden merkki. Miten ne saa pysymään sellaisina ja näyttämään upeilta? Pidentävät ripsivärit, ripsentaivuttimet vai risiiniöljy? Uskokaa pois, on paljon parempia tapoja nauttia kauniista ja vahvoista ripsistä. Mitä ne ovat? Lue julkaisu!

Älä hiero silmiäsi

Jos teet niin, heikennät ripsiäsi ja ärsytät luomien herkkää ihoa. Lisäksi, silmien kovakourainen ja säännöllinen hierominen voi johtaa ryppyihin. Mitä ripsille tapahtuu? Ne heikkenevät, muuttuvat hauraiksi ja ohenevat. Haluatko neuvon? Kun jokin joutuu silmääsi, kallista luomea taaksepäin ja katso, jos voit ottaa ärsyttävän osan pois. Älä hiero silmiä, sillä se saattaa sattua vielä enemmän. Itkitkö vähän? Pyyhi kyyneleet ja nosta pääsi ylös! Seuraa samankaltaisia kohtia meikinpoistossa. Kostuta vanulappu misellivedellä ja paina sitä hellästi luomiin. Odota hetki, kunnes meikki liukenee. Ihosi ja ripsesi ovat puhtaat!

Älä Nuku Meikki Päällä

Jos teet niin, aiheutat enemmän harmia ripsillesi ja luomiesi iholle kuin ymmärrätkään. Meikki, tali ja hiki – jotka kerääntyivät päivän aikana – voivat aiheuttaa aknea, ärsytyksiä ja mustapäitä hetkessä. Pahentaakseen asioita, ripsiväri voi liimata ripset yhteen, aiheuttaa vetisiä silmiä ja jopa aiheuttaa sidekalvontulehduksen. Tämän takia on tärkeää muistaa meikinpoisto aina ennen nukkumaanmenoa.

Ei Vedenkestävälle Ripsivärille?

Vedenkestävät kauneustuotteet ovat pakollisia häiden, kesäiltojen ja talvisten hiihtoretkien kohdalla. Käytä niitä vapaasti näissä tilanteissa. Vedenkestävän ripsivärin käyttäminen päivittäin on huonoksi ripsille. Miksi? Mieti minkälainen vaiva tuotteen pois saamisessa on. Ripsien hierominen ja kaksikerrosten meikinpoistajien käyttäminen vaikuttaa valtavasti ihoon, joka muuttuu todella kuivaksi ja ripsistä tulee heikot, hauraat ja alkavat ohentua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Miten…? Täydellinen Meikki Ensitreffeille – Kokeillut&Todistetut Menetelmät
Lashcode Eyelash Serum sai HÄVINNEET RIPSET kasvamaan takaisin!