Vartalovoidepala: Tee-se-itse resepti

Hei siellä,

Tänään haluaisin kutsua teidät luovaan työpajaan.

Haluan puhua vartalovoidepalan luomisesta, joka on ensinnäkin täysin luonnollinen, toiseksi hyvin tehokas ja kolmanneksi hyvin vähän tilaa vievä, joka tekee siitä täydellisen tuotteen lomamatkoille.

Vartalovoidepala, jonka tulen tekemään on suhteellisen pehmeä tuote, joka itse asiassa muistuttaa enemmän saippuaa kuin voidetta. Se on todella helppo tehdä ja sitä tehdessä tärkein ainesosa on mielikuvituksesi. Luovuuden ansiosta voi luoda itselleen täydellisen tuotteen.

Tuotteen pääainesosat ovat paksut kosmetiikkavoit, joita käytetään vartalon ja hiusten hoidossa: shea, babassu, cupuaku, yms. Näitä on lisättävä yhtä suureen määrään mehiläisvahaa:

50 g karitevoita = 50 g mehiläisvahaa

Mehiläisvahaa voi ostaa mistä tahansa luonnollisia tuotteita myyvästä kaupasta. Ainesosien yhdistämiseksi ne on lämmitettävä esimerkiksi mikrossa. On muistettava, että yhdistämällä kosmetiikkavoita niiden kokonaispainon on vastattava mehiläisvahan kokonaispainoa. Kaada sekoitus hienoon astiaan (paras vaihtoehto on silikoniasti, sillä pala on helpompi irrottaa sen kiintyessä) ja jätä viileään huoneeseen.

Jos haluaa vartalovoiteensa tuoksuvan hyvältä ja omalta, lisää muutama mysteeriainesosa. Ideoita on monia… Paljastan muutaman suosikkini, joita itse yleensä lisään sekoitukseen:

  • muutama tippa luonnollista eteeristä öljyä – suosikkituoksuni on sitruunaruoho mutta tekijä voi käyttää muita haluamiaan tuoksuja tai leikitellä uusilla tuoksuilla yhdistämällä muutamia tuoksuja. Muistakaa tehdä se viisaasti, koska prosessi on helppo tehdä monimutkaiseksi.
  • E-vitamiinitippoja – lisää 3-4 tippaa, jos aikeena on tehdä muffinssin kokoinen vartalovoidepala.
  • vitamiinisekoitus jauheena – yhden vitamiinin sijaan voi antaa itselleen tietyn vitamiinisetin, joka sopii omien voiteiden tekemiseen sekä toisten kotitekoisten tuotteiden tekemiseen.

Vartalovoidepalaa on äärimmäisen helppo käyttää. Yhteydessä ihoon pala lämpenee ja sulaa hitaasti. Tämän takia täytyy periaatteessa ainoastaan hieroa palaa ihoa vasten tai lämmittää sitä käsissä. Tuotetta käyttäessä iho saa myös hierontaa.

Kotitekoiset vartalovoidepalat ovat loistava lahja ystävälle! Nauttikaa! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Päivittäinen meikkini. Miten teen sen ja mitä tuotteita käytän?
Miten tehdä täydellinen meikki? Luottomenetelmäni