Kulmameikki kulmakynällä – vaihtoehto microbladingille! Nanobrow Microblading Pen [arvostelu]

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet | Meikki

Oletko harkinnut microblading-käsittelyä, mutta et pidä invasiivisista toimenpiteistä? Samaistun tähän ajatukseen!

Kestomeikki saattaa olla melko kivulias ja toimenpiteeseen menee muutama tunti. Se, ettei lopputulos välttämättä ole sellainen kuin haluaisin, aiheutti minulle monta unetonta yötä. Microblading muistuttaa ikään kuin tatuointia, sillä pigmentti viedään ihon alle, joten jos jokin menee pieleen (iho saattaa esimerkiksi hylkiä väriä), epäonnistunutta ilmettä on vaikea poistaa ja se säilyy ihollasi monia kuukausia.

Mutta… Onneksi löysin vaihtoehdon! Pidän paksujen kulmakarvojen luonnollisesta vaikutuksesta microbladingin jälkeen, joten etsin tuotetta, jonka avulla saisin samanlaisen ilmeen. Ja löysin sen! Oletko utelias kuulemaan, mikä se on? 🙂

Kulmakynä, jolla saa aikaan vaikutelman microbladingista – Nanobrow Microblading Pen

Nanobrow Microblading Pen on täydellinen tuote niille, jotka haluavat parantaa kulmakarvojensa ulkonäköä nopeasti ja helposti. Ei ole väliä, onko sinulla ohuet ja laikukkaat kulmakarvat tai haluatko vain korjata kulmien muotoa ja täyttää harvoja alueita – tämä kulmakynä auttaa sinua saamaan luonnollisen vaikutelman ainoastaan muutamassa minuutissa. Voitko saada vaikutelman microblading-käsittelystä ilman sitoutumista? EHDOTTOMASTI! 🙂

✔ Merkittävää tarkkuutta

Nanobrow Microblading Pen on suosikkini, kun haluan luoda vaikutelman paksummista kulmakarvoista, tasoittaa niiden muotoa ja peittää epätäydellisyyksiä. Luon ohuita viivoja täyttääkseni kulmat, aukot ja laikut. Höyhenenkevyen kärjen ansiosta voin piirtää hienoja viivoja, joita ei erota omista kulmakarvoistani. Näyttää siltä kuin en käyttäisi lainkaan meikkiä. 🙂 Vaikutus on todella hienovarainen. Lisäksi kulmakynällä tehty meikki näyttää paljon luonnollisemmalta kuin microblading (ainakin minun mielestäni).

✔ Luonnollisesti tuuhean näköiset kulmakarvat

Tässä kulmakynässä pigmentit ovat erittäin voimakkaita, mutta eivät liian voimakkaita, minkä ansiosta voit rakentaa väriä vähitellen ja välttää liian tummien tai liioiteltujen kulmakarvojen vaikutuksen. Nanobrow Eyebrow Pen on varustettu tarkalla kärjellä, joka on saanut inspiraationsa microblading-tekniikasta ja jonka avulla voit muotoilla kulmakarvat tarkasti ja täyttää karvojen väliset tyhjät kohdat. Muutaman saatavilla olevan sävyn ansiosta on helppo löytää täydellinen sävy, olipa pohjasävysi sitten viileä tai lämmin.

✔ Pitkäkestoinen ja vedenkestävä koostumus

Kulmameikki, joka pysyy ehjänä intensiivisen kuntosaliharjoituksen, kuuman kesäpäivän tai uima-altaalla vietetyn päivän aikana? En minäkään voinut uskoa sitä, ennen kuin testasin Nanobrow Microblading Penia. Sen vedenkestävä koostumus takaa pitkäkestoisen suorituskyvyn. Tee meikkaamisesta vaivatonta ja saa aikaan lopputulos, joka näyttää virheettömältä aina siihen saakka, kunnes poistat sen esimerkiksi micellar-vedellä tai meikinpoistoöljyllä. 🙂

ammatillinen kulmakynä

Miten teet kulmameikki kulmakynällä?

Esittelen teille seuraavaksi oman tapani meikata kulmakarvat kulmakynällä. 🙂

  1. Valitse kulmakynän väri, joka sopii hiustesi ja ihosi sävyyn.
  2. Ennen tuotteen käyttöä puhdista kulmat kaikista mahdollisista meikkijäämistä, jotta tuote tarttuu paremmin karvoihin.
  3. Harjaa kulmakarvat, jotta saat niihin haluamasi muodon.
  4. Aseta kynän kärki pystysuoraan kulmakarvoihin nähden niin, että sen kärki koskettaa ihoa kevyesti – tämä takaa tarkkuuden pienten viivojen luomisessa.
  5. Aloita täyttämällä aukkoja ja laikkuja kulmissasi. Piirrä hienoja ja lyhyitä lisäkarvoja jäljitellen luonnollisia kulmakarvoja. Vältä luomasta liian pitkiä viivoja, sillä se voi lopulta luoda vain liioitellun näköisen lopputuloksen.
  6. Liikuta kynää karvojen kasvusuuntaa mukaillen.
  7. Viimeistele meikki kirkkaalla geelillä, joka kiinnittää kulmakarvat paikoilleen (vapaaehtoinen vaihe).

Kulmakynä on nopea ja helppo tapa saada kauniisti korostetut ja optisesti paksummat kulmakarvat. Kokeile sitä ja huomaa, miten pienellä vaivalla saat kulmakarvasi näyttämään ilmeikkäämmiltä. 🙂

Ennen kuin kysyt: Nanobrow Microblading Penin voi ostaa heidän virallisilta verkkosivuiltaan → nanobrow.fi. Voit hankkia sen netistä tai fyysisistä liikkeistä.

Seuraavaan kertaan! Suukkoja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kampauskriisi rapautuu – miksi hiukset alkavat enemmän putoamaan syksyllä?
Parhaat hiustenmuotoiluvälineet erilaisille hiustyypeille