Lashcode Eyelash Serum sai HÄVINNEET RIPSET kasvamaan takaisin!

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Toivoisin, että en joutuisi kirjoittamaan tästä… tai että TÄTÄ ei olisi koskaan tapahtunut… mutta tilanne voisi myös olla pahempi. Onneksi tuli ei levinnyt niin nopeasti ja Liljan (parhaan ystäväni) äiti saatiin ulos talosta ajoissa. Miksi puhun tulipalosta kauneusblogissa? Antakaa kun kerron…

Miten vaurioituneet ripset voi korjata?

Talon lisäksi tulipalo vaati toisen uhrin. Nimittäin Liljan äidin kaikki ripset. Ripset paloivat kuumuuden seurauksena. Kulmakarvatkaan eivät olleet parhaassa kunnossa. Meillä kesti kauan keksiä parannuskeino. Löysimme blogeista ripsiseerumeja mutta emme osanneet päättää, mikä niistä olisi paras ja mikä saisi ripset kasvamaan takaisin… Onkohan olemassa todella nopeasti toimivaa seerumia?

Tilanne oli vakava, koska Liljan äidillä on tärkeä työ ja hän ei voinut taikka halunnut näyttäytyä töissä ilman ripsiä. Uskokaa tai älkää, ihmiset näyttävät erilaisilta ilman ripsiä. Intensiivisen haun, erilaisten arvostelujen, blogien, mielipiteiden ja top-listojen jälkeen päädyimme yhteen seerumiin: Lashcodeen. Meitä kiehtoi positiiviset kommentit, kuvaukset, loistavat ainesosat ja seerumin suuri koko. Kaikki tämä teki Lashcodesta hyvin ”viehättävän” ja lisäksi useamman tuubin alennus houkutteli, eli ostimmekin monta tuubia. Näin sain Lashcoden myös itselleni!

Mistä Lashcodea voi ostaa?

Meille Lashcode toimitettiin tosi nopeasti, kaksi päivää tilauksen tekemisen jälkeen. Huomioikaa tämä! Lashcodea saa vain verkosta, ei kivijalkakaupoista. Minusta tämä on hyvä asia, koska en itse jaksa juosta erilaisissa kaupoissa etsimässä tiettyä tuotetta. Toimitus oli ilmainen, eli sekin on plussaa.

Lashcode Eyelash Serum – käyttö ja vaikutukset

Aloitimme kaikki kolme seerumin käytön noin samaan aikaan. Miten Lashcodea sitten käytetään? Jos ette ole koskaan kuulleet ripsiseerumeista, kuvitelkaa ripsiväri eyelinerin siveltimellä – tuotetta levitetään ripsirajaan ja sieltä se imeytyy ihoon sekä kulkeutuu ripsituppiin.

Lashcodea voi levittää sekä ylä- että alaripsille. Suuren koon ansiosta käsittelyä varten ei tarvitse ostaa toista tuubia.

Liljan äiti levitti seerumia sekä ripsiin että kulmakarvoihin (jotka palautui hetkessä!). Lopputulos oli aivan uskomaton – ripset kasvoivat takaisin. Viikon jälkeen hän pystyi näkemään pieniä mustia pisteitä luomissa, eli ripset olivat kasvamassa takaisin. Kolmannen viikon aikana alkoi näkyä vauvaripsiä – ripset eivät olleet niin pitkät mutta terveen näköiset.

En itse nähnyt mitään eroa kahden viikon jälkeen. Kolmannen viikon aikana ripset näyttivät paremmilta mutta eivät pidemmiltä… Aloin huolestua. Mitä jos ripsissäni oli jotain vikaa tai seerumi ei sopinut niille? En tietenkään luovuttanut, vaan jatkoin tuotteen käyttöä ja… se oli sen arvoista! Noin neljän viikon jälkeen ripseni olivat huomattavasti pidemmät. Jopa ripsiväri alkoi tarttua luomiin ripsien pituuden takia! En ole huomannut ylimääräistä tuuheutta mutta ripseni ovat terveemmät ja kauniimman väriset.

Lilja sai parhaat tulokset. Lilja on muutenkin todella onnekas, sillä lähes kaikki kauneustuotteet sopivat hänelle. Joskus vitsailemme, että hänen kehonsa tuottaa vitamiineja, joita muiden kehot eivät pysty tuottamaan 🙂 Lashcoden avulla hän sai upeat, viuhkamaiset ripset kahden viikon jälkeen! Lilja ei kuitenkaan koskaan valittanut ripsistään ja ne eivät koskaan olleet yhtä huonokuntoiset kuin omani mutta Lashcode -käsittelyn jälkeen ne ylittivät hänen odotuksensa – ne näyttävät aivan tyrmääviltä!

Lashcode Eyelash Serum – mielipiteet

Meidän kaikkien mielipide on sama – Lashcode on paras ripsiseerumi ja se muuttaa jokaisen ripsen taideteokseksi!

Tuote on täysi mestariteos ja meillä ei ole mitään valitettavaa. Saimme kaikki toivomamme tulokset ennemmin tai myöhemmin. Kaikki riippuu tietenkin ripsien kunnosta käytön alkaessa mutta Lashcode tarvitsee yleensä noin kuukauden saadakseen jopa kaikkein vaurioituneimmat ripset kasvamaan ja kukoistamaan.

Oletteko kuulleet Lashcodesta ennen? Käytättekö sitä ja pidättekö siitä? Vai etsittekö vielä sitä oikeaa ripsiseerumia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vahvat & Kauniit Ripset? Tiedän Helpon Tavan!
Miksi porkkanoita ei voisi rakastaa! Kotitekoinen porkkanakasvonaamio