Miten Päästä Eroon Silmien Turvotuksesta & Tummista Silmänalusista? Voide, Meikki, Helpot Niksit

Lähetetty: Katse | Meikki

Hei siellä!

Kun silmät turpoavat ja muuttuvat tummiksi huonosti nukutun yön jälkeen, ne on peitettävä nopeasti tai poistettava kokonaan. Jatka lukemista ja löydä muutama vinkki tämän saavuttamiseen. Nauttikaa!

Silmänympäryshoito

Runsaan veden juominen päivittäin on pääsääntö ihonhoidossa. Tällä tavalla ihosta tulee sileä, rypyt näkyvät vähemmän ja ihosta tulee paksumpi sekä kiinteämpi. Perus verikokeet ovat myös hyvä idea. Tummat silmänaluset voivat olla merkki raudanpuutteesta.

Hyviä hoitokeinoja turvotukseen ja tummiin silmänalusiin: hieronta jääpaloilla, kylmän lusikan käyttö, kurkunviipaleet tai teepussit iholla. Alhaiset lämpötilat lisäävät verenkiertoa ja vähentävät silmänalusten virheitä. Kurkut vaalentavat värjäämiä ja kosteuttavat kuivaa sekä herkkää ihoa. Teepussit auttavat veren ja imunesteiden kiertoa, jättäen ihon kiinteäksi ja sileäksi. Muista välttää aromaattisia teepusseja ja kuumia pusseja. Käytä vihreää teetä mutta anna niiden jäähtyä ensin jääkaapissa.

Silmänympärysvoiteet

Hyvän silmänympärysvoiteen tulisi koostua vahvasti kosteuttavista, lievittävistä ja viilentävistä ainesosista. Niitä on käytettävä oikealla tavalla haluttujen tulosten aikaansaamiseksi. Taputtele (älä hiero) voidetta puhtaalle ja kuivalle iholle sormenpäillä ennen muita kauneustuotteita. Levitä tuotetta kulmakaaren alapuolelle ja alaluomien alle välttyäksesi ärsytyksiltä. Odota, kunnes voide imeytyy ja levitä sitten muita kasvotuotteita.

Turvotuksen ja Tummien Silmänalusten Peittävä Meikki

Aloita kosteuttajalla; levitä sitä yllä mainituin ohjein. Käytä seuraavaksi peitevoidetta ja meikkivoidetta peittääksesi silmien alla olevat rypyt ja kauneusvirheet. Voit myös käyttää colour correcting -tuotteita. Violetti väri tuo raikkautta ja punaisia sävyjä. Aprikoosin sävy peittää alleen siniset suonet ja keltainen – peittää tummat silmänaluset. Pinkki peitevoide käsittelee ruskeahkoja reunoja. Vihreä peittää punaisuutta ja rikkinäisiä suonia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voiko Tekoripsiä Käyttää Uudelleen? Pidä Ne Puhtaana!
Onko luonnollisten kosmetiikkatuotteiden käyttö sen arvoista? Miksi?