Onko luonnollisten kosmetiikkatuotteiden käyttö sen arvoista? Miksi?

Hei naiset ja tytöt!

Kuten tiedätte, olen luonnollisten tuotteiden valtava fani. Tämä ei tarkoita, että en käyttäisi tuotteita ilman ekosertifikaatteja tai luonnollisia ainesosia. Yritän kuitenkin kannustaa teitä kokeilemaan luomutuotteita.

PUHDASTA LUONTOA!

Luonnollisista tuotteista ei löydy jälkiä kemikaalisista aineista. Kuten nimi sanoo, ne sisältävät vain luonnollisia ainesosia. Ne saattavat sisältää hedelmäuutteita, yrttejä ja muita kasveja, vitamiineja tai hivenaineita. Joskus eteen tulee myös outoja ainesosia: kaviaari, etanan lima, Kuolleenmeren hivenaineita, merilevää.

100 % TURVALLINEN

Luonnolliset tuotteet ovat turvallisia ja hellävaraisia herkälle iholle. Ne eivät tuki ihohuokosia, eivät aiheuta ärsytystä tai allergisia reaktioita. Ennen kauppaan pääsyä, ne testataan. Ne tutkitaan dermatologisesti ja niiden on saatava asianmukaiset sertifikaatit. Toisaalta, ne voivat herkistää ihmisiä todella herkällä iholla. Ne sisältävät kuitenkin luonnollisia ainesosia, jotka saattavat sisältää allergeeneja.

KAIKILLE 

Luonnollisia tuotteita suositellaan kaikille ihotyypeille ja hiustyypeille. Niiden käyttö on kaikille, oli ihosi sitten vaalea, hiuksesi punaiset, sukupuolesi mies tai olisit 50 vuotta vanha. Ne sopivat hyvin kaikille. Suurin hyöty luonnollisissa tuotteissa on se, että ne ovat vastinetta rahalle. Niitä löytää myös terveyskaupoista. Suurin osa tuotteista on saatavilla myös verkossa. Luonnollisten tuotteiden joukosta löytyy myös tuotteita vegaaneille tai kasvissyöjille. Luonnollisia tuotteita ei testata eläimillä. Tämä tieto on hyvin tärkeää eläinten oikeuksien puolesta taisteleville.

LAPSILLE JA AIKUISILLE

Sekä aikuiset että lapset voivat käyttää luonnollisia tuotteita. Ne ovat hyvä valinta sekä ihonhoitoon että meikkeihin. Seuraavista voi valita: naamiot, voiteet, primerit, meikkivoiteet, luomivärit, kasvovoiteet. Koostumuksiakin on monia: suihkeesta sekä juoksevasta koostumuksesta paksuun ja täyteläiseen. Ne auttavat aknea vastaan, tekevät selluliitista sileämmän, poistavat raskausarpia ja voivat luoda ammattimaisen meikin jokaiseen tapahtumaan.

Entä te, käytättekö te luonnollisia tuotteita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Miten Päästä Eroon Silmien Turvotuksesta & Tummista Silmänalusista? Voide, Meikki, Helpot Niksit
Ripsiväri – Uskomaton tarina ikonisesta kauneustuotteesta