Ripsiseerumi – Valitse tuote lyhyellä tuoteselosteella. Minä kerron miksi

Lähetetty: Katse | Kosmetiikkatuotteet

Hei naiset,

Tänään haluaisin jakaa kanssanne tietoni ripsiseerumeista. Mikä tekee yhdestä ripsiseerumista hyvän ja toisesta täysin hyödyttömän? Miksi jotkut niistä aiheuttavat allergisia reaktioita? Miksi jotkut niistä tuottavat odotettuja tuloksia ja toiset saavat ripset irtoamaan kasvun stimuloinnin sijaan?

Koska ripset ovat heikkouteni, olen kuluttanut tunteja hyvän seerumin sisällön analysoimiseen ja olen myös ottanut selvää, mitä ripsiseerumissa EI TULISI olla. Tämän tiedon ansiosta voin kertoa minkälainen paras ripsiseerumi on.

Analysoin ripsien tarpeita ja mitä ne tarvitsevat kasvaakseen vahvoiksi. Tiedän, miltä ripsen jokainen elinkaarivaihe, anageeni, katageenia ja telogeeni, näyttää.

Tärkein vaihe on selvästi anageeni, jonka aikana ripsi kasvaa ja saavuttaa huippunsa. Muut vaiheet liittyvät kuoleviin ja vetäytyviin ripsituppiin (katageeni). Vaihe, jossa ripsi on jo pudonnut ja tuppi on ‘lepovaiheessa’ on nimeltään telogeeni. Toisin sanoen, tässä vaiheessa tuppi valmistautuu uusien ripsien tuottamiseen.

Uskon teidän jo huomanneen, että näiden kolmen vaiheen ansiosta ripsen elinkaari muistuttaa päässämme kasvavien hiusten elinkaarta. Koska ripsien ja hiusten rakenteet muistuttavat toisiaan on selvää, että molemmat tarvitsevat samoja ravitsevia ainesosia ja samat tekijät tuhoavat ripsiä ja hiuksia. Proteiinien liiallisuus ripsiseerumeissa saattaa aiheuttaa ripsivaiheen huononemisen. Ongelmaa kutsutaan yliproteiinisiksi hiuksiksi. Selvennykseksi, keratiinin liiallisuus voi aiheuttaa enemmän harmia kuin hyvää, sillä se kerääntyy hiuksen varteen ja hiustuppiin. Seurauksena ylirasittuneet hiukset eivät jaksa kasvaa. Hiuksista tulee myös karheat, jäykät ja hauraat. Muistakaa, hiustenhoidossa tasapaino on tärkeää – ja tämä pätee myös ripsien hoitoon. Toisin sanoen, käyttämällä proteiineja sisältävää ripsiseerumia päivittäin, et ravitse ripsiä, vaan saatat ne tuhon tielle. Käytetyimmät proteiinit ovat: silkki, vehnäproteiinit, kauraproteiinit, kollageeni, elastisiini ja keratiini. Näitä ainesosia ei tulisi olla ripsiseerumissa. Monet valmistajat lisäävät kuitenkin näitä ainesosia tuotteisiinsa. Lisäksi, joskus tuotteessa ei ole ainoastaan yhtä proteiinia, vaan kahta tai kolmea ja hämmästyneinä luonnollisista ainesosista, luulemme ripsiseerumin olevan paras mahdollinen. Näiden ainesosien levittäminen ripsiin pitkän aikaa voi vaikuttaa negatiivisesti. Ripsistä tulee heikot ja hauraat ja niiden kasvu voi pysähtyä. Lyhyesti sanottuna, jos suunnittelet ripsiseerumin ostoa, lue etiketti. Etsi tuotetta, jonka tuoteseloste on lyhyt ja älä anna proteiinien huijata sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ripsiväri – Uskomaton tarina ikonisesta kauneustuotteesta
Lashcode Ripsiväri. Sinäkään et voi vastustaa!