TOP 7 lämpösuojasuihketta – pähkinänkuoressa

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet

Hiusten suojaaminen lämpömuotoilun aikana on erityisen tärkeää. Ymmärsin sen itse liian myöhään – heti sen jälkeen kun olin täysin pilannut hiukseni päivittäisellä suoristamisella. En käyttänyt mitään hoitoaineita, öljyjä tai mitään muuta, mikä olisi voinut suojata niitä pahimmalta.

Lämpösuojasuihke on yleensä riittävä toimenpide suojaamaan kutrejasi.

Tiesitkö, että muotoilutuotteet jaetaan yleisesti kahteen ryhmään? Niihin, jotka auttavat sinua luomaan unelmien kampauksesi, ja niihin, jotka suojaavat hiuksiasi korkean lämpötilan tuhoavilta vaikutuksilta. Eikö meidän kannattaisi hyödyntää niitä?

Siksi haluankin esitellä:

PARHAAT LÄMPÖSUOJA-AINEET JA HIUSTENMUOTOILUSUIHKEET

Minulla oli tilaisuus testata useampaa tuotetta omille hiuksilleni. Käytän lähes päivittäin suoristusrautaa tai hiustenkuivaajaa, joten tuotteiden testaus suoritettiin aidoissa, hyvinkin ankarissa olosuhteissa. Mikä sitten toimi parhaiten hiuksilleni?

nanoil LÄMPÖSUOJASUIHKE

#1 Nanoil Heat Protectant Spray

Nanoilin lämpösuojasuihke varasti sydämeni ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Edullisen hinnan ja ihanan tuoksun lisäksi se on supertehokas! Nanoil-suihke takaa maksimaalisen suojan jopa 220°C asteen lämpötilalle, se ympäröi hiukset suojakerroksella ja vahvistaa niitä muotoilun yhteydessä. Tuote sisältää silkkiproteiineja, joten se lisäksi korjaa, silottaa loistavasti ja lisää kiiltoa. Se ei ole vain lämpösuoja vaan myös hoitava suihke.

Tuotteen verkkosivu: nanoil.fi

#2 Ouai Heat Protection Spray

Tavallinen lämpösuoja- ja muotoilusuihke Quailta ansaitsee myös tulla noteeratuksi. Polymeerien ansiosta se vahvistaa hiuksia ja suojaa niitä korkeilta lämpötiloilta. Lisätyt kasviuutteet pehmentävät ja silottavat suortuviasi ja kesyttävät niitä hilliten pörröisyyttä esimerkiksi föönauksen aikana. Se on kevyt koostumukseltaan, ja se on kätevässä pullossa, jossa on helppokäyttöinen sumutinapplikaattori.

#3 Balmain Thermal Protection Spray

Balmainin suihke, joka on pakattu ihanaan damastipulloon, on toinen vaihtoehto niille, jotka haluavat suojata hiuksensa haitallisilta olosuhteilta. Se sisältää kasviperäisiä proteiineja, arganpähkinäuutetta ja provitamiini B5:tä, joista koostuu joukko korjaavia, ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia. Silti suihke keskittyy turvaamaan hiuksesi korkeilta lämpötiloilta.

#4 Kevin Murphy Ever Smooth Style Extender

Kevin Murphy Ever Smooth Style Extender on toinen mielenkiintoinen tuote – sen tarkoituksena on kiinnittää kampauksesi ja toimia myös lämpösuojana. Minimalistisessa pullossa (joka on hyvin tyypillistä merkille) on kevyt ja innovatiivinen suihke, joka hillitsee pörröisyyttä ja luo tyylin, joka kestää pitkään hiustenkuivaajan aktivoiman lämmön ansiosta. Tyypillisen lämpösuoja-aineen sijaan kyseessä on pikemminkin suihke, jolla voi taltuttaa kurittoman tukan.

#5 Philip B. Thermal Protection Spray

Philip B:n lämpösuojasuihketta voi käyttää myös muotoiluun ja sileään viimeistelyyn. Siinä on kätevä sumutinapplikaattori, hieno pullo sekä ihana tuoksu, joka stimuloi aisteja. Kun suihkautat sitä hiuksiisi, saat vastineeksi upeaa kiiltoa ja suojaa. Se toimii koostumuksessa olevien ravitsevien ainesosien, kuten mongongo-öljyn, manteliöljyn, E-vitamiinin, sinilupiinin peptidien ja safloriuutteen, ansiosta. Totta puhuen tuote sisältää melko paljon luonnollisia ainesosia.

#6 L’Oréal Elvive Dream Lengths Heat Slayer Spray

L’Oréal Paris tarjoaa markkinoille myös oman lämpösuojasuihkeensa. Tuote suojaa jopa 230°C lämpötilan aiheuttamilta vaurioilta, lisäksi se ehkäisee pörröisiä ja staattista sähköisyyttä. Se tasoittaa tehokkaasti hiuksia ja luo silkkisen lopputuloksen. Harmi vain, että koostumuksen sisältämä risiiniöljy tekee suihkeesta rasvaisen. Se saattaa siis saada hiuksesi lässähtämään kesken päivän.

#7 Wella Eimi Sugar Lift

Viimeisenä hieman epätavallisempi tuote. Kyseessä ei ole suinkaan tavallinen lämpösuoja-aine vaan sokeripohjainen muotoilusuihke, joka lisää volyymia ja poistaa hiusten pörröisyyttä. Miten se tekee sen? Sokerin avulla, joka kohottaa juuria ja lisää samalla sileyttä. Wella Eimi Sugar Lift ehkäisee myös hiusten kuivumista ja katkeilua. Täytyy sanoa, että siinä on mielenkiintoinen idea taustalla.

Mitä hoitoaineita käytät omiin hiuksiisi?

Jätä kommenttisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Miten ehkäistä hiusten lässähtämistä? Minä sain avun Nanoil Hair Volume Enhancerista
Todistetusti toimivat keratiinihiusnaamiot vaurioituneiden hiusten pelastukseksi