Nanobrow Lamination Kit – kuinka teen itse kulmakarvojen laminoinnin?

Lähetetty: Kosmetiikkatuotteet
käytännöllistä kohotusta ja laminointia yhdessä setissä

Hei naiset!
Joillekin tämänpäiväinen postaus tulee ehkä melkoisena yllätyksenä, kun taas toiset ovat luultavasti jo kuulleet läpimurrosta kulmakarvojen laminoinnissa. Aiemmin tämä toimenpide voitiin suorittaa vain kauneushoitolassa, eikä se varsinaisesti yllätä minua lainkaan, koska prosessi vaikutti ensikuulemalla super monimutkaiselta. Nykyään on kuitenkin saatavilla upeita kulmien laminointisettejä, kuten Nanobrow Lamination Kit, joten laminointikäsittelyn voi tehdä helposti itse kotona. Miten? Selitän kohta ja suosittelen samalla myös hyvää kulmien laminointisettiä!

Kulmien laminointi kotona – se ei ole niin vaikeaa kuin ehkä kuvittelet!

Kulmakarvojen laminointi kotona oli viime aikoihin saakka oikeastaan mahdotonta. Nykyään kuitenkin tarvitset vain laadukkaan kulmakarvojen laminointisetin, jolla saat nopeasti ja helposti aikaan samanlaisen tuloksen itse, kuin olisit juuri poistunut kosmetologin luota. Tämä on vallankumouksellista, koska itse rakastan tätä puolikestävää kulmien käsittelyä. Sen lisäksi voin todella säästää paljon aikaa ja rahaa tekemällä käsittelyn itse kotona, sillä löysin markkinoiden parhaan kulmakarvojen laminointisetin! Ennen kuin kerron enemmän tästä ainutlaatuisesta ja upeasta kulmien laminointisetistä, jota todella haluan suositella, on mielestäni kuitenkin syytä selittää, mitä kulmien laminointi noin yleisesti ottaen on.

Mitä on kulmien laminointi?

Sen lisäksi, että se on yksi tämän hetken kuumimmista kauneustrendeistä, se on tietenkin myös hoito, joka muotoilee kulmakarvat uudelleen ja kiinnittää ne haluttuun muotoon useiksi viikoiksi. Yksinkertaisesti kuvailtuna kulmakarvojen laminointi antaa sinulle mahdollisuuden muotoilla kulmat haluamallasi tavalla, esimerkiksi harjaamalla ne vain ylöspäin, saippuakulmakarvojen trendin mukaisesti, sillä erotuksella, että huuhtelet saippuan pois, kun poistat meikkisi illalla, ja kulmakarvojen laminointi taas puolestaan on pitkäkestoisempaa: voit nauttia täydellisesti muotoilluista kulmakarvoistasi yli kuukauden ajan eikä sinun periaatteessa tarvitse ajatella niitä lainkaan, tehdä minkäänlaisia korjauksia, harjata, meikata tai muotoilla niitä. Kuulostaa hyvältä, eikö totta? Pidän kulmakarvojen laminoinnista, koska minun ei tarvitse ajatella kulmakarvojani lainkaan, mutta voin olla varma, että ne näyttävät aina virheettömiltä, ja meikkaan kulmakarvat vain silloin, kun siltä tuntuu, esimerkiksi kun haluan rohkeamman vaikutelman tai voimakkaamman kulmakarvojen määrittelyn tai kun haluan meikata huvikseni! 🙂 <3

käytännöllistä kohotusta ja laminointia yhdessä setissä

Nanobrow Lamination Kit – vaivatonta kulmien laminointia ja upeat tulokset

Juuri nyt on aika selittää, kuinka voit tehdä kulmakarvojen laminoinnin kotona ja olla varma, että lopputulosesta tulee yhtä upea kuin kauneushoitolassa. Se kaikki on yksinomaan loistotuotteen ansiota. Hyvän kulmakarvojen laminointisetin avulla voit muotoilla kulmakarvat itse, ja koko toimenpide sujuu niin nopeasti, sujuvasti ja helposti, että tulet hämmentymään totaalisesti!

Nanobrow Lamination Kit on tuote, joka ylitti villeimmätkin odotukseni. En yksinkertaisesti halua kokeilla mitään toista tuotetta, koska tämä pakkaus on niin yksinkertainen, takuuvarma ja tehokas sekä riittoisa! Mikä tekee tästä kotona käytettävästä kulmakarvojen laminointisarjasta erityisen?

  1. Ensinnäkin se on hienostunut: se näyttää ihanalta, ja varmasti useampi kuin yksi kauneushoitola haluaisi pitää sitä näyttävästi esillä liikkeessään; erityisesti harjoittelijat rakastavat sitä, sillä se tekee asiakkaiden kulmakarvojen laminoinnista todella yksinkertaista ja lisäksi tulokset ovat sensaatiomaisia.
  2. Mukana on tarkat ohjeet; ohjeet on kuvattu niin hyvin, että koko prosessi on oikeasti helppo nakki. Minusta tuntuu, että jopa geelikynsiä tai gua sha -hieronta ovat vaikeampia kuin kulmien laminointi Nanobrow’n kulmien laminointisetillä! 🙂 <3
  3. Mukana tulee selkeästi numeroidut pullot, joten niitä on mahdoton sekoittaa keskenään: laminoinnin aikana tiedät aina, mitä pulloa käytät seuraavaksi. Joka tapauksessa, pakkauksessa on vain 3 erilaista liuosta, jotta menettely ei olisi liian monimutkainen.
  4. Kulmien laminointi Nanobrow’lla vie hyvin vähän aikaa: se kestää kirjaimellisesti 15-20 minuuttia, ja olet valmis! Ja tiedätkö, olen nähnyt esittelyitä muista laminointiseteistä, jotka ovat niin monimutkaisia, ja koko kulmakarvojen laminointiprosessi tuntui niin vaivalloiselta, etten edes uskaltaisi tehdä sitä itse.
  5. Nanobrow Lamination Kit on myös erittäin edullinen. Kuvittele, että se maksaa periaatteessa yhtä paljon kuin yksi hoito kauneushoitolassa! Tämä pakkaus riittää noin 10 tai ehkä parhaimmillaan jopa 12 hoitoon, joten ajattele, kuinka paljon rahaa voit säästää!

Nanobrow Lamination Kit – kuinka laminoin kulmakarvat kotona askel askeleelta

Kulmien laminointi kotona – miten se oikein tehdään, jotta kaikki menee niin kuin pitää? Itse asiassa se on niin helppoa, että mietin, pitäisikö sitä avata sen enempää blogissani lainkaan, mutta jotta kaikki olisi mahdollisimman helppoa sinulle, kerron, miten teen itse kulmakarvojen laminoinnin kotona.

  • ENSIMMÄISENÄ – pesin meikkini pois ja varmistin, ettei niissä ole rasvaisia jäämiä ja taputtelin ne kuiviksi. Jos kulmakarvojen päällä on talia tai öljystä tai kosteusvoiteesta johtuva rasvainen kerros, tuotteet eivät toimi yhtä tehokkaasti ja se saattaa vaikuttaa lopputulokseen.
  • TOISEKSI – tartun kulmaliimaan, sillä se on kulmakarvojen laminoinnin ensimmäinen vaihe. Levitän tuotteen kulmakarvoihini. Liimaa kannattaa pitää kulmakarvoissa puoli minuuttia ja muistaa, ettei sen vaikutusaika saa kestää kuitenkaan yli 50 sekuntia.
  • KOLMANNEKSI – Nanobrow Lamination Kit sisältää liiman lisäksi kaksi muutakin pulloa; kuten mainitsin, ne on numeroitu tarkasti, joten niitä on mahdotonta sekoittaa keskenään. Nyt siis yksinkertaisesti tartut pulloon numero 1 ja pakkauksen mukana tulevaan applikaattoriin ja levität liuoksen kulmakarvoihisi. Muista harjata kulmakarvasi, kun levität ensimmäistä liuosta, ja annat niille haluamasi muodon. Pidä tuotetta kulmakarvoissa 5-8 minuuttia; vaikutusaika riippuu tietenkin siitä, kuinka paksut kulmakarvasi ovat. Jos ne ovat tuuheat ja todella paksut, sinun on pidettävä liuosta niissä hieman pidempään. Pyyhi liuos pois vanulapulla vaikutusajan päätteeksi.
  • NELJÄNNEKSI – kaikki teistä ovat jo arvanneet, että on seuraavan tuotteen, eli pullo numero 2, aika; tämä on tuote, jonka tarkoituksena on kiinnittää kulmakarvat pidemmäksi aikaa. Levität sitä myös kulmakarvoihin 5-8 minuutin ajaksi, kulmakarvojen paksuudesta riippuen. Tällä kertaa tuotetta ei pyyhitä pois kuivalla, vaan kostutetulla vanulapulla. Lopuksi voit harjata kulmakarvojasi varovasti puhtaalla spooliella. Valmista tuli! Kyllä, se on todella siinä! Teit juuri itse kaikkien aikojen ensimmäisen kulmakarvojen laminointisi kotona, onnittelut siitä! 🙂

Nanobrow Lamination Kit, mistä sen voi ostaa?

Koska jätätte usein kommentin postauksen alle kysyen, mistä ostaa arvostelussa mainitun tuotteen, teen sen tällä kertaa selväksi: tätä kulmien laminointisettiä on varmasti tarjolla Rossmannissa, Douglasissa, Sephorassa ja monissa muissa kauneusliikkeissä, mutta minun on tunnustettava, etten ole ostanut omaani yhdestäkään edellä mainituista kaupoista, koska teen ostokset mieluummin suoraan Nanobrow’n omilla verkkosivuilta. Heillä on loistava verkkokauppa ja sieltä löytyy todella paljon erilaisia kulmien muotoilu- ja hoitotuotteita. Kannustan sinua siis tsekkaamaan sen itse, enkä puhu vain pelkästään kulmakarvojen laminointisetistä, vaan myös muista Nanobrow’n kosmetiikkatuotteista. Vai oletko jo tutustunut näihin tuotteisiin? Oletko jo kokeillut kotona tapahtuvaa kulmien laminointia Nanobrow Lamination Kitillä? Jos olet, kerrothan minulle, millainen oli kokemuksesi siitä! Olen todella utelias kuulemaan tuloksista!
Suukkoja, rakkaat lukijat! <3

Nanoil Argan Oil: miniarvostelu. Suosittelisinko sitä?
Tee-se-itse – Miten tehdä voidemainen parfyymi kotona?