Viime kuukauden suosikki: Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream by Yves Rocher (Riche Creme)

Lähetetty: Katse | Kosmetiikkatuotteet

Silmänympärysvoiteet ovat heikkouteni. Kun huomasin (kauhukseni), että silmieni ympärillä oleva iho oli muuttunut, tähyilin eri kosmetiikkamerkkien tarjouksia ja tutkiskelin heidän voiteidensa sisältöjä. On rehellisesti sanottava, että minusta on vaikea löytää kohtuullista silmänympärysvoidetta. Joskus olen ostanut kalliita ja maineikkaita tuotteita (hitto sentään, Channel!), joka ei muuttanut ihoani mitenkään. Ei siis MITENKÄÄN! Olin järkyttynyt. Olen onnekseni myös löytänyt tuotteita, jotka ovat puolet edullisempia kuin tavalliset tuotteet ja ne ovat tehneet ihmeitä. Tänään kerron yhdestä sellaisesta tuotteesta, koska sen tuomat vaikutukset ovat yllättäneet minut positiivisesti ja samalla sain vahvistetuksi uskoni, että luonnolliset öljyt ovat korvaamattomia kosmetiikka-alalla.

Ostin Yves Rocherin Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream voiteen koska löysin huomattavan alennuksen tehdessäni ostoksia. Ostan yleensä ainoastaan Yves Rocherin hajuvesiä, sillä ne ovat todella hyviä. Ostan harvoin kosmetiikkatuotteita. En ollut ostanut silmänympärysvoidetta Yves Rocherilta vielä mutta kalliisiin ja maineikkaisiin tuotteisiin pettyneenä ajattelin, että ehkä luonnolliselle tuotteelle voi antaa mahdollisuuden kaikkien synteettisten laboratoriotuotteiden jälkeen.

Yves Rocherin Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream kuuluu Riche Creme sarjaan ikääntyvälle iholle. Kun luin tuotteen sisällöstä tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että se on täysin luonnollinen ja turvallinen tuote, joten se sopisi minunkin iholleni.

Voide osoittautui henkilökohtaiseksi kosmetiikkaonnekseni

Hämmästyin siitä, että voide sisältää 30 luonnollista öljyä, jotka vaikuttavat ihoon hienovaraisesti ja tarjoavat iholle välttämättömiä rasvahappoja, vitamiineja ja hivenaineita. Tuote tekee verinahasta sileän ja jättää sen ravituksi. Voide sisältää myös ruusuöljyä, joka toimii elvyttävänä ainesosana. Huippusisällön lisäksi, joka saa hyväksymiseni, voide hämmästyttää vaikutuksillaan. Levitin sitä iltaisin silmien ihon alle ja herätessäni seuraavaan päivään huomasin, että ryppyni näkyivät vähemmän, iho oli rentoutunut ilman läikkiä tai rumia tummia ympyröitä. Lisäksi, Yves Rocherin Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream imeytyy nopeasti, joka on vielä yksi positiivinen puoli tässä tuotteessa, koska käytän piilolaseja. Kuukauden käytön jälkeen voi rehellisesti asettaa tuotteen suosikkituotteideni listalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hyödylliset meikkivinkit – kaikki peitevoiteesta
Nanoil Retinol Face Serum – rakkautta ensi käyttökerralla